Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Parayı Aldı Televizyonu Teslim Etmedi!

25 Aralık 2024 08:49
profile profile profile
24 Aralık 2024 19:40

Hepsiburada üzerinden kasım kampanyaları dahilinde 27 kasımda 25.700 küsurata almış olduğum Vestel 65qa9700 marka televizyonun kimsenin inanmayacağı gerekçelerle tam 1 ay sonra tedarik edemeyeceğini belirterek para iadesine gitti (gerekçe kargo firmasının operasyonel işlemi)

25 Aralık 2024 08:52 (Şikayetten 3 dakika sonra)

25 Aralık 2024 09:51

Ve ayrıca henüz hasarlı kırık televizyon bende iken, satıcınız şükran a. Ş Vestel yetkili online bayi beni aradı (Vestel'in sunduğu muadil ürünü kabul etmezseniz eğer, bana gelen değişimi kabul etmem buraya geldiğinde iadeye giderim asla televizyon göndermem, her kargo 1.500 TL şimdiden 3.000 TL zarara gireceğim, bir daha kargo ücreti ödeyemem) dedi apaçık tehdit ederek, ki gerçekten dediğini yaptı şu an tüm Türkiye'ye satışı açıkken bana operasyonal bir neden ile gönderemediğini sundu be sizde hiçbir şey yapamıyorsunuz. Gerçekten umarsamadığım satıcının borusunu öttürdüğünü görmek beni çok ters köşe etti.

25 Aralık 2024 09:59
hepsiburada-parayi-aldi-televizyonu-teslim-etmedi-1.jpg

Ve bu da halen satışlarının olduğunun apaçık kanıtıdır kimse aksini iddia edemez, satıcının o kadar umurunda değil ki ürünü 1 2 günlüğüne bile satışa kapatmaya bile gerek görmedi. Bende var ama göndermiyorum diyor apaçık çünkü; ben güncel fiyatın ortalama %35 daha altından aldım (25.760) sözde süper kasım indiriminden, bu fiyat farkı yüzünden gönderim yapmıyor ve bunu gizlemeye ihtiyaç bile duymuyor

26 Aralık 2024 15:01

Merhaba Yusuf Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 236197637 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

26 Aralık 2024 15:07

25bine aldığım televizyonu tedarik etmeyip aynı televizyonu 30bine alın demenizin hiçbir yararı olmadı açıkçası ilettiğiniz talep numarasında yaptığım açıklamadan da anlaşılacağı üzere bu iş mahkemesiz çözülmeyecek insan emeği ve zamanına gram saygınız yok.

Değişim Onayı Verildikten Sonra 17 Gün Kargo Beklemesi Ve İade Teklifi

28 Mart 00:42
degisim-onayi-verildikten-sonra-17-gun-kargo-beklemesi-ve-iade-teklifi-3.jpg
degisim-onayi-verildikten-sonra-17-gun-kargo-beklemesi-ve-iade-teklifi-2.jpg
degisim-onayi-verildikten-sonra-17-gun-kargo-beklemesi-ve-iade-teklifi-1.jpg
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Tadıbu Kakaolu Fındık Kreması Kavanozları İçin Değişim Talebi Ve Uzayan Süre

16 Ocak 09:17
kirik-tadibu-kakaolu-findik-kremasi-kavanozlari-icin-degisim-talebi-ve-uzayan-sure-2.jpg
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Qrevo Siparişinde Yanlış Gönderim Ve Uzayan Teslimat

Gülbahar