Hepsiburada Kredi Kartıyla Şans Oyunları Oynatıyor, Mağdur Edildim

31 Ağustos 2024 10:24

Ben bu ay içinde kredi kartıyla önce 200-300 TL ile sonra nasıl olduysa 45.900 TL'ye kadar Hepsiburada alışveriş sitesine yükleme yaptım ve Zeplin oyununu oynayıp bu paranın tamamını kaybettim. Ve kredi kartımı ödeyemediğimi bildiğim için gecelerdir uyku uyumadım ve araştırdım; şans oyunları lisansının verilmesi, lisansa konu faaliyetlerin düzenlenmesi ve denetleme hakkında yönetmelik ve kanunun 17. maddesinin 3. bendine istinaden 'kredi kartı ya da kredili hesaptan fonlama yapılmaması' ibaresi net bir şekilde yer almasına rağmen kredi kartıyla benden ödeme alıp şans oyunlarını oynattığını tespit ettim. Buraya yazmadan önce müşteri hizmetlerine mağduriyetimin giderilmesini, aksi takdirde Şikayetvar’a, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti veya Tüketici Mahkemesi, CİMER, avukat yoluyla yasal hakkım ve sosyal medyada farkındalık yaratmak adına daha nice ocaklar sönmesin diye başlatacağım kampanya farkındalık (başka aile ve kişiler zarar görmesin ve görenlerin mağduriyetinin giderilmesi) olacağını söyledim lakin herhangi bir ilgi alaka görmedim. Bu yüzden ilk olarak buraya yazıyor ve akabinde sorunum çözülmezse ve mağduriyetim giderilmezse diğer tüm kanalları kullanacağımı belirtiyorum. Ve acilen çözüm bekliyorum. 13992870 Hepsipay numaramdır.

profile profile profile
31 Ağustos 2024 10:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Eylül 2024 13:27

Serdar sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2024 17:07
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 03:59
Hepsiburada Çarkıfelek Oyunu Hakkında Şüphelerim Var

Yatırdığım Para Kayboldu Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunamıyor

05 Temmuz 2025 15:55
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurcan
19 Eylül 2024 21:20
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 14:47

Hepsiburada Kategorileri