Mithat sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Halkbank Taksit Ödeme Sorunu Emlak Vergisi Çıkıyor

18 Temmuz 2024 18:47

TOKİ aylık ödemesi yapmak istediğimde emlak vergisi borcunuz var deyip şubeye yönlendiriyor. Ve bankanın çalışma saatleriyle bizim çalışma saatleri aynı olduğu için gitmek sorun yaratmaktadır. Madem borcumuz olduğunu görüyor neden bir sistem eklenip borcumuzu buradan ödeyemiyoruz. Bu sorunun çözülmesini istiyoruz.

19 Temmuz 2024 09:01 (Şikayetten 14 saat sonra)

19 Temmuz 2024 09:16

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

23 Temmuz 2024 13:35
TOKİ Halkbank Taksit Ödeme Sorunu Emlak Vergisi Çıkıyor

Bu bahsettiğiniz sistemse abone no istiyor ve bunu hiçbir yerden öğrenemedim lütfen bana abone no mu mail atabilir misiniz sorunun çözülmedi bankaya yine gelmek zorunda kaldım

Fatih
Fatih

Acaba yasal mı bu vergi çünkü ne bir abone no ne de bir referans numarası veremiyorsunuz bu vergi için.

Mithat sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 15:32