Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Halkbank Ürünleri Hakkında Personeline Bilgi Vermiyor

Halkbank Ürünleri Hakkında Personeline Bilgi Vermiyor
08 Şubat 2024 11:32

Halkbank'ın çıkardığı ve 'Ring Pay' olarak bilinen yüzük kredi kartını aldım. Ancak 1-2 ay kullanımdan sonra yüzük ortadan ikiye ayrıldı. Müşteri hizmetlerini aradım fakat yardımcı olamadılar. 'Neredeyse böyle bir ürünümüz olduğundan haberimiz yok, bilgimiz yok. Aldığınız şube ile görüşün.' şeklinde bir cevap aldım. Ancak o şube uzak bir konumda olduğu için gidemedim. 1-2 ay bekledikten sonra tekrar aradım, belki bilgi sahibi olmuşlardır diye. Yine yardımcı olamadılar. 'Herhangi bir şubemize giderek oradan destek alabilirsiniz.' denildi. Çanakkale şubesine gittim, personel ürüne öylesine yabancıydı ki, sanki uzaydan gelen bir teknolojiymiş gibi baktı ve ürünün fotoğrafını çekti. 'Size haber vereceğiz.' dendi ama yine ne arayan ne soran oldu.

09 Şubat 2024 10:11

Halkbank'ndan aldığım ringpay yüzük kırıldığı için Halkbank'na götürdüm şubedeki ilgilenen hanim efendi bir birime ürünün fotoğrafını attı ve o birimdeki arkadaş kendinden emin bir şekilde kullanıcı hatası deyip suçu kullanıcıya attı fiziki olarak eline almadan incelemeden bir görsele bakarak nasıl kullanıcı hatası olduğunu tespit etti bilmiyorum bunca yıllık kuyumcuyum yıllardır ürün yaparım ama hiçbir müşterime urunu elime almadan kullanıcı hatası deyip geçmedim kullanıcı hatası olarak görülen ürünün fotoğraflarını ekleyeceğim

Ek
08 Şubat 2024 11:52 (Şikayetten 20 dakika sonra)

08 Şubat 2024 17:25
09 Şubat 2024 09:59

Çanakkale'de benim ile ilgilenen hanımefendi dönüş sağladı ilk gün ki ve son aramadaki ilgisi çok iyiydi kendisine teşekkür ederim ama ringpay birimi Çanakkale şubesine yüzüğü görmeden bir fotograf ile kullanıcı hatası olduğunu yenisi için 650 TL ödemem gerektiğini söylemiş Fotoğraftan nasıl anladı o arkadaş acaba çok merak ediyorum yılların kuyumcusuyum ben hala fotograf üzerinden kullanıcı hatası diye on yargı ile yaklaşamıyorum ha illa kullanıcıya kitleyecekseniz kusurunuzu adettendir deyip urunu isteyin biraz sizde kalsın sonra kullanıcı hatası dersiniz ayıp yaptığınız ayıp

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Ringpay Yüzük Başvurusunda Sorun Yaşıyorum

21 Ocak 2025 14:40
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
27 Eylül 2024 20:53
Güldem sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Elime Ulaşmayan, Nerede Olduğu Belli Olmayan Kredi Kartı

Güldem
03 Aralık 2023 15:07
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kadıköy Şubesi Yok! Kredi Kartım Yok, Borç Var Deniyor!

27 Kasım 2023 13:07

Halkbank Kategorileri