Halkbank Mobil Bankacılığa Girişiniz Engellenmiştir Uyarısı

Halkbank Mobil Bankacılığa Girişiniz Engellenmiştir Uyarısı
06 Nisan 2024 07:18

Halkbank haber vermeden Açık Hesap Borcumdan (Eksi hesap 17.000 TL) dolayı internet bankacılığı ve mobil bankacılığa erişim engellendi. Şubeyle görüştüğümde bana 8 bin nakit ödemek koşulu ile geri kalan borcunda 6 eşit taksitlendirme yapılarak, gün içerisinde mobil bankacılığın erişime açılacağı söylendi. Bunun neticesinde 8 bin nakit ödeme geri kalanınıda 6 takside böldürdüm. Ancak 3 gün geçmesine rağmen açılmamakla birlikte, borçlarımı da göremiyorum. Şubeyle görüşüyorum Genel merkez açacak deniliyor, müşteri hizmetleriyle (Bu arada t. C. Numarasıyla müşterimiz bulunmamaktadır denildiğinden, şüpheli işlemler kısmından bağlanıyorum) görüştüğümde şube işlem yapacak diyor. Ayrıca Kamu Bankası olan kurumsal bir işletmenin Böyle bir uygulaması olabilir mi? Tamam borç ödenmedi hesabı veya kredi kartını kapat. İnternet-Mobil bankacılığı ve müşteri hizmetlerine ulaşımı neden kapatıyorsunuz. Kısaca borcu takip edememek nedir bu nasıl bir zulüm... Bu konuda mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

08 Nisan 2024 08:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

08 Nisan 2024 12:51

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

08 Nisan 2024 17:00

Her ne kadar bilgi. Verildiği söylenilmiş olsa da, tarafıma herhangi bir bilginin verilmediği sadece aranılacağıma dair bilgilendirme amaçlı mail gönderilmiştir.

Soner sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 13:26

Zeynep
19 Ocak 2025 01:13

Mobil Uygulama Erişimi Ve Şube İletişim Sorunları

Serkan
04 Nisan 2025 23:25

Sultan
22 Mart 2024 10:25
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 09:49
Halkbank Kredi Kartı Borcu Ve Mobil Bankacılık Uygulaması