Batuhan sonucu yetersiz buldu

Halkbank Kartın Gönderileceği Adresi Değiştirme

Batuhan
18 Temmuz 2024 14:38

Cüzdanımı kaybetmem sebebiyle yeni kart başvurusu yaptım fakat evime gönderilmesini istediğim kart Mucur şubeniz tarafından Çankırı Halkbank şubesine yollanmış, az önce SMS geldi. Halkbank Diyalog üzerinden adres değişikliği yapabileceğime dair bilgi verildi fakat kartımı kaybettiğim için Halkbank Diyalog'a bağlanamıyorum. Lütfen en yakın şubeye gidiniz deyip kapanıyor. Kartımın gönderileceği adresi değiştirmek istiyorum. Sadece fazla bir şey istemiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?

29 Temmuz 2024 02:38

Aylar önce kartımı kaybettiğim ve yenisini aldığım için 3-4 gün evvel Çankırı Halkbank şubesine tüm kısıtlamaların kalkması için dilekçe verdim lakin üstünden günler geçmesine rağmen hâlâ kısıtlamalar kalkmış durumda değil bu kart maaş kartım ve haliyle parasız kalmış durumdayım şuna bir çözüm üretebilir misiniz artık rica etsem müşteri hizmetlerini arıyorum kısıtlamadan dolayı hiçbir şey görüntüleyemiyoruz diyorlar o zaman neden müşteri hizmetleri diye bir uygulamanız var çok saçma

18 Temmuz 2024 14:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 14:47

Mustafa sonucu yetersiz buldu