Siemens sonuçtan hiç memnun değil

Siemens
05 Temmuz 2024 18:11

Hugin t300 makineyi 1 ay önce aldık ama her gün z rapor sıkıntısı yaşıyorum. Saatini 21:00 yaptım birkaç gün yaptı. Sonra z raporunu 23:58 almaya başladı. Pos ile ilgili sorunumu 0212 3657585 aradım bana diyor ki hiç z raporu alınmamış, ben sizinle konuşurken önümde alışmış ve ödemesi hesaba yatmamış z raporlarına göre konuşuyorum dedim. Ya makine arızalı ya da Halkbank arızalı

08 Temmuz 2024 09:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

08 Temmuz 2024 13:37

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Yakup
Yakup

Aynı cihaz bende de var içerisinde Garanti BBVA yüklü her gün 23:58 de z raporu alıyor. İşlem olmuş olmamış umurumda değil. Otomatik z raporu da kapalı olduğu halde bu şekilde, banka tarafından dediler banka da gün sonu ile ilgili hiçbir aktiflik yok dediler.

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Hugin T300 YazarkasaPOS Bağlantı Sorunu Ve Yetersiz Destek

22 Eylül 2025 16:15