Halkbank Haberim Olmadan Adıma Hesap Açıldı

24 Eylül 2024 17:23

Halkbank'na herhangi bir başvuru yapmamama ve banka ile hiçbir alakam olmamasına rağmen şu şekilde bir mesaj aldım, bilgilerimin benim iznim olmadan kullanıldığından ve rızam olmadan adıma hesap açıldığından şüpheleniyorum. "Değerli Müşterimiz Halkbank'a hoş geldiniz. Müşteri numaranız oluşturuldu.
Halkbank Mobil'i Google Play Store ve App Store, uygulama mağazalarından indirebilirsiniz.
Halkbank Mobil'deki "Dijital Parola Al" seçeneğinden "t. C. Kimlik Kartı ile Dijital Parola Üretmek istiyorum" alanından,
Yeni t. C. Kimlik Kartınızı okutarak bilgi ve belge onaylarınızı tamamlamanızı rica ederiz."

24 Eylül 2024 17:28 (Şikayetten 4 dakika sonra)

24 Eylül 2024 17:51

Ayrıca haberim olmadan açılan hesaba, mobilden şifre oluşturmam için sürekli 0 (850) 222 04 00 numara üzerinden aranıyorum. Açılan bu hesapla hiçbir ilgim yoktur lütfen en kısa zamanda bu duruma çözüm bulunsun

27 Eylül 2024 14:57

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

03 Eylül 2024 13:32

06 Eylül 2024 18:49