Esma sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Esnaf Kredisi Yanlış Hesaplama

26 Mayıs 2024 00:35

Halkbank'tan esnaf kredisi çektim ve erken ödeme yaptım, yani günü gelmeden bir hafta önce. Erken ödediğim için kredi tutarı değişti; ancak düşen tutar bir sonraki taksitte yansıtılmış ve çok fazla yansıtılmış. Yani erken ödediğim için 6 bin düşmüşse bir sonraki takside 11 bin civarı eklenmiş gibi görünüyor. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Diğer bankalardan çektiğim ve erken ödediğim taksitler bir sonraki taksitte hiçbir zaman yansımadı. Acaba mantık 'Faizi her türlü sizden alırız.' mı? Bununla ilgili lütfen yanlışı düzeltin. Saati saatine, günü gününe mi ödememiz gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

04 Haziran 2024 00:06

Esnaf kredisi çektim ve erken ödeme yaptım, yani günü gelmeden önce ödedim. Erken ödediğim için kredi tutarı değişti; ancak düşen tutar bir sonraki taksitte yansıtılmış ve çok fazla yansıtılmış. Yani erken ödediğim için 12bin civarı düşmüşse bir sonraki takside 24 bin civarı eklenmiş gibi görünüyor. Böyle bir saçmalığı ilk kez görüyorum. Diğer bankalardan çektiğim ve erken ödediğim taksitler bir sonraki taksitte hiçbir zaman yansımadı Bununla ilgili gereğinin yapılmasını istiyorum... Bunu da erken yatırsak demek ki taksit tutarı iki katını bulacak.

27 Mayıs 2024 08:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

27 Mayıs 2024 17:12

Ali

Abi herhangi bir gelişme oldu mu sorun neymiş

Ali

Peki bütün taksitleri erken ödesek bir değişiklik oluyor mu o artırdığı faizde düşüklük oluyor mu

Esma
Esma

Esnaf ve kooperatif kredilerinde böyle bir şey varmış maalesef dediler. Erken ödeme yapmayın gününde ödeyin dediler.

26 Nisan 2024 00:10
Tc Taha sonuçtan hiç memnun değil

Tc Taha
23 Mayıs 2024 22:49
Recep sonuçtan çok memnun

30 Mart 2024 12:50
"Beni arayan Bilecik Halkbank şubesinden bayan arkadaş bilgilendirdi çok nazik vd kibardı teşekkürler ederim."

Halkbank Kategorileri