Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Hadi - Tombank Kredi Kartı Tarafıma Gelmeden Belirsiz Kişilerce Kullanıldı

24 Temmuz 2024 20:14

Bu sizin Hadi kredi kartınız daha hiçbir şekilde elime ulaşmadan yaklaşık 15 gün kadar önce, ki zaten artık hiç kabul etmiyorum, kullanılmıştır. Kimliği belirsiz kişiler tarafından kullanılmıştır. Bunu fark edince hemen o gün, saatler sonra fark ettim ve kartı hemen iptal ettim. En azından Hadi kredi kartını hiç kullanmadığım için direkt iptal ettim ve bir de e-posta yazdım.

Ben kullanmadım diye. Ancak halen PTT bana bu kredi kartını evde olmamama rağmen teslim etmek için geliyormuş durmadan. PTT şimdiye kadar 3 tane SMS tarafıma göndermiştir. Göndermeyin, göndermeyin ne SMS'i gönderin ne de kendiniz gelin.

Şaka mısınız hepiniz? Zaten ben önce uygulamadan, sonra canlı destekten, sonra da e-posta ve diğer uygulamalardan belirttim bu durumu. Fakat işin çok kötü niyetli ve trajikomik ve şaibeli bir durum olduğu için ve aynı zamanda çok komik olan durumu şudur ki: Şu an hala teslim etmeye çalışıyorlar.

Bu Hadi kredi kartlarını hala kullanımı gördüğüm an iptal ettim zaten. Yani belirli aralıklarla neden ve ne amaçla halen teslim etmeye çalışıyorsunuz? Hepiniz kıt mısınız nedir? Sebep nedir, amacınız nedir? Hadi, 101 ve PTT, sizlerin amacı nedir?

25 Temmuz 2024 10:52 (Şikayetten 14 saat sonra)
05 Ağustos 2024 16:02
Erkan
Erkan
06 Ağustos 2024 12:47

Yav siz tam olarak bunlarda net dolandırı mıdır nedir.? 4 ve veya 5 gün zaten kart bana hiç gelmeden kullanıldığını belirttim zaten şu anda da bile hiçbir şekilde daha da halen daha PTT kargonuzdan dahil de bile bile almadım almıyorum da almayacağım da zaten de.! Zaten dw imzalamadım da zaten de.! Zaten de kuryeden de hiçbir şey hiçbir şey de almadım almam da almıyorum da bundan sonra da almam da güle güle şaka gibisiniz tam zaten yav! Şu an da bile.! Bunların da hepsini de sizlere de neredeyse her alandan da söyledim söylüyorum da zaten dedim de zaten.! Temsilcinizde ilm aradı ve gayet olumlu konuştu bu 2000 TL lik kredinizi hem gördüğüm gibi email üzerinden hem mobil uygulamanız üzerinden hem de sesli telefonda da bildirimi yaptım bildirdim her yerden tarafınıza dedim bu beni arayan müşteri temsilcinizin de adı altındaki bu değişik varlık değişik insan 1. Aradığında tamam dedi sorun olmayacaktır sorun çözülmüştür diye sonra finansa sorayım finansa soracağım dediniz.! Şaka gibisiniz tam zaten de daha sonra.! Yok şu yok bu diye diye oyalamaya çalıştınız ve hemen sonra da ve veya dedi dedikten sonra kapattı. Ve hemen ardından beni 5 dakika ya oldu ve veya da olmadı olmadan da hemen hemen belki de 5 dakika dahil olmadan hemen geri aradı da fakat bu sefer bu sefa bu defa benzer bir şekilde ama farklı 1 numaradan numaranın başları benzer de.! Ama gayet de tam olarak değişik ve tam olarak farklı bir numaradan bu 2. Defa daha da aradı bu defa da yok şöyle yok

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ön Ödemeli Kartta Banka Zorlaması Sorunu

18 Kasım 2024 22:10

Yeni Kartımın Teslimatı Ve Takip Bilgisi Hakkında Bilgi Alamıyorum

18 Temmuz 2025 15:04
yeni-kartimin-teslimati-ve-takip-bilgisi-hakkinda-bilgi-alamiyorum-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dijital Banka Mağduriyeti: Blokeler Ve Yanıtsızlık

16 Ocak 2025 11:43
Salih sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2024 23:14
"Sorunumu geçte olsa çözüp paramı iade ettiler. Teşekkürler..."
Hadi - TOMBANK Mağdur Oldum Müşteri Memnuniyeti Asla Yok Çok İlgisiz Bir Kurum.
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Telefon İadesi Sonrası Kredi İptali Ve Para İadesi Sorunu

03 Temmuz 2025 19:27