Leyla sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 19:10

Gratis'ten satın aldığım Physicians Formula markasına ait organik ve antialerjik olarak tanıtılan skin booster ürününü kullandıktan sonra yüzümde yanık, kaşıntı ve kızarıklık oluştu. Eklediğim görseldeki gibi, uyku uyuyamaz ve insan içine çıkamaz hale geldim. Günde üç kez alerji ilacı kullanmama ve hastanede acil serviste serum tedavisi alıyor olmama rağmen etkisi hala göstermedi, tedavim devam ediyor. Sosyal hayatımı ve özellikle sağlığımı olumsuz etkileyen bu durumu, başkalarının da sorun yaşamaması için paylaşmak istedim. Gratis'in info adresine ve Physicians Formula'nın web sayfasına şikayetimi ilettim. Lütfen ürünü kullanmadan önce herkes, küçük bir alanda test etsin. Doktorum, içindeki yüksek retinol seviyesinin soruna sebep olabileceğini söyledi. Çünkü sadece ürünü kullandığım yüz bölgemde problem yaşadım, vücudumun başka bir bölgesinde problem yok.

18 Şubat 2024 10:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

18 Şubat 2024 20:04

Aylar önce aldığım ürünü yeni kullandım ve gelen yanıt alınan günden itibaren 30 gün içinde değişiklik iade yapabilirsiniz, alerji kişiye özeldir oldu. 3 adet almıştım ürünler ucuz ürün de değil. Cevaplanmak için yazılmış standart bir cevabı kabul etmiyorum, ürün saklama koşullarına uygun saklanmamış olabilir, satıcının sadece alıcıya sorumluluk yüklemesi kabul edilebilir durum değildir.

Pelin
07 Mart 2024 12:07