Doğukan sonucu yetersiz buldu

07 Aralık 2023 21:43

Garanti Platinum AMEX ve yanında Bonus Flexi kartını kullanıyorum. Platinum'da kampanyalara ücretsiz katılım oluyor ve Flexi'de ücretli olarak katılabiliyorum. Ancak çoğu kampanyada ekran görüntüsündeki gibi boş beyaz bir ekran geliyor ve sanki ücretsiz katılım gibi lanse ediliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda, tüm Bonus Flexi kartlarda kampanya ücreti alındığını ve Bonus Flaş'taki sistemsel hatadan dolayı katılım ücreti yazmayabileceğini aktardılar. Ben bu durumda bankanın art niyetli olduğunu düşünüyorum. Bazı kampanyalarda katılım ücreti bilgisi yer alırken, geri kalanında yazmıyorsa bu bilinçli yapılan bir durumdur. Eğer bu katılımlardan dolayı ek bir ücret yansıtılırsa şimdiden itiraz ettiğimi beyan ederim. Madem sistemsel bir hata varsa, müşterinin kampanyaya katılımının iptal edilip alınan ücretin iadesi yapılması gerekir.

Doğukan
Doğukan
05 Mayıs 2024 10:25

Uygulamaya birkaç ay önce gelen güncellemeyle sorun giderilmiş gibi gözüküyor. Her kampanyanın katılım ücreti yazıyor.

12 Temmuz 2023 14:57

21 Temmuz 2023 18:15
Semih sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 18:40
"Teşekkürler çok ilgili davranıldı. İyi çalışmalar."
Garanti Bankası BonusFlaş Sorunları
Garanti Bankası BonusFlaş Sorunları
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:02
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirilmeden Alınan İşlem Ücretleri Ve Bonus Kullanımında Yaşanan Mağduriyet

09 Eylül 2025 16:35

Garanti BBVA Kategorileri