25 Aralık 2023 11:50

Garanti Bankası'nın uygulamasında ilk defa vadeli hesap açmak istediğimde faiz oranları yatırmak istediğim miktar için %42 oran verdi. Yatırılacak parayı toparladıktan sonra hesabı açmak için miktarı girdiğimde bu oran onay ekranında %34e düştü. Çağrı merkeziyle görüştüğümde mobil uygulamada oranların hatalı olduğunu aslında %34 olduğunu ve şubeye gidersen daha yüksek oran verileceği söylendi. Uygulamadaki ekran görüntüsünü aldıktan sonra şubeyle görüştüğümde bu oran %25e düştü ve uygulamada yazanın anlık olduğunu ve bu miktarda faizin normal şartlarda mümkün olmadığını ve şubelerde her zaman faizin düşük olduğu söyledi.
Bugünse uygulamaya giriş yaptığımda bu oran aynı sayfada %37 olarak güncellenmesine rağmen ekranda hala %34 olarak görünüyor. Uygulamadaki tutarsızlıkların sebebini şube çalışanı bile bilemedi.
Vadeli hesapta bile tutarsızlık yapan bankaya yatırım yaparken ben nasıl güvenebilirim? Öyle tutarsız olmaya devam edeceklerse karşılaştırma sitelerine %42 diye yazmasınlar.
Marka inanmazsa diye ekran kaydını da markaya özel olarak paylaştım.

09 Ağustos 2023 14:31
Garanti Bankası Kredi Koşulları Onay Sonrası Değişiyor
Soydan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:51

04 Eylül 2023 19:03

Faiz Oranı Değişikliğiyle Mağdur Edildim, Güvenim Sarsıldı

25 Temmuz 2025 13:26
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vadeli Hesap Açılışında Gösterilen Faiz Oranı Düşürüldü, Mağduriyet Yaşadım

17 Temmuz 2025 19:01
vadeli-hesap-acilisinda-gosterilen-faiz-orani-dusuruldu-magduriyet-yasadim-3.jpg
vadeli-hesap-acilisinda-gosterilen-faiz-orani-dusuruldu-magduriyet-yasadim-2.jpg
vadeli-hesap-acilisinda-gosterilen-faiz-orani-dusuruldu-magduriyet-yasadim-1.jpg

Garanti BBVA Kategorileri