21 Temmuz 2024 18:19

Bir alışverişimiz için Bonus card lazım oldu yani mağaza yalnızca Bonus card a taksit yapabildiği için biz de mecburen kart çıkarttık. Bankaya gittim hemen çıkardılar ve 158 bin limitle teslim aldım. Limit çok fazla olduğu için mobil bankacılıktan limiti 2 bin liraya düşürdüm lazım olduğunda tekrar yükseltirim diye. Ne de olsa şu an kullandığım Yapı Kredi mobilde istediğim gibi düşürüp arttırabiliyorum yani gayet kolay oluyor. Burda da aynı olur diye düşündüm ödeme yapacağım gün lazım olan tutara arttıracaktım ne var ki limit değişikliği bölümünden kaç kere yapsam da hep red yedim. Artırmak istediğim tutar da 40-45 bin! Olmadı. Telefon yoluyla ulaşmaya çalıştım, ulaşamadım. Bankaya gittim görevli bunun imkansız olduğunu bir kere düşürülen limitin bir daha asla arttırılmayacağını en erken 1 buçuk yıl sonra yapılabildiğini söyledi. Bu arada eşim de ben de öğretmeniz. Aylık gelirimiz 40 bin limit ödemeye hayli hayli yeter. Yani o kadar sinirlendim ki bir bankanın müşteri memnuniyeti diye bas bas bağırıp da bu şekilde saçma sapan bir anlayışla mağdur etmesi. Buraya yazdım ki duyulsun. Her anlamda. Olumlu anlamda dönüş bekliyorum. Olmazsa bütün hesapları vs kapatacağım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bonus Kartın Limit Artırmama Israrı

25 Nisan 2024 18:14
Garanti Bonus Kartın Limit Artırmama Israrı

27 Haziran 2024 09:36
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 16:28

16 Kasım 2024 13:08
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 17:03

Garanti BBVA Kategorileri