Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Alışveriş İademi Yatırmıyor. İadem Kayboldu

13 Nisan 2024 16:30

Garanti Bankası'na ait sonu 7079 ile biten banka kartımla 05 nisan 2024 tarihinde yaptığım alışverişlerden iptal ve iade işlemleri olmuştur. Bu iadelerden biri benim isteğimle diğerleri stok sebebiyle alışveriş yaptığım site tarafından iptal edilmiştir. Normalde banka kartımdan gerçekleştirdiğim iadeler bir sonraki gün banka kartıma yansıyordu. 5 nisandaki 4 adet iade kartıma yatmadı. Fakat bekleyen iade seklinde kart hareketlerinde görünüyordu. Birkaç gün daha yatmayınca müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Müşteri temsilcisi hızlıca iade işlemine biz bir şey yapamıyoruz 7 ila 10 gün beklemeniz gerekiyor dedi ve kapattı. Neyse dedim araya da bayram tatili girdi bekleriz. Bugün hesabıma girip baktığımda 5 Nisan a ait bekleyen iade işlemlerinin hesabıma yatmadığı gibi hesap hareketlerinden de silindiğini gördüm. Allah'tan daha önce iadeler yatmadığında işlemlerin referans numarasını BonusFlaş uygulaması üzerinden almıştım. Simdi size bu yatmayan iadeler ile ilgili referans numarasına kadar iletiyorum. Lütfen artık beni daha fazla mağdur etmeden bekleyen iadelerimi yatırın. Bayram zamanı elimde olması gereken para saçma sapan günlerce iade bekledi ve en sonunda hesaba yatmadan hesap hareketlerinden silindi. Bu durum Garanti Bankası'na hiç yakışmıyor. En kısa zamanda sizlere referans numarasını resimlerde ilettiğim işlemlerin iadesini hesabıma yapmanızı talep ediyorum. Saygılarımla

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
09 Ocak 2024 14:53

Şafak
18 Aralık 2024 12:12
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
19 Kasım 2024 14:36
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'nda Fon İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Abdullah
21 Aralık 2024 09:47
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
21 Şubat 13:39