Fakir Marka Mutfak Robotu Şikayeti

09 Şubat 2023 14:05

Fakir marka mutfak robotum garanti kapsamında iken arızalandı. 23 Ocak 2023'te yetkili servise götürdüm. 927015 onay kodu ve 102128126 teslimat numarası ile teslim alındı. Yetkili servis bugün 09 şubat 2023 tarihinde telefonla arayarak ürünün arızalı kısmının garanti kapsamınsa olmadığını bildirdi. 444 0 241 numarayı arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz dendi. Verilen numarayı aradığımda otomatik yanıt sistemi deprem nedeniyle hizmet vermediklerini söyledi. Garanti paket içerisinde çıkan tüm parçaları kapsamıyor mu. Kullanıcı hatası olsa ben zaten teknik servise götürmem. Mutfak robotunun satın alınma amacı ne, soğan doğrasın, kuru ekmek küçültsün. Arıza verince yok bu garantide değil. Bir ürünün garanti kapsamınsa olması için neresinin arızalı olması gerekiyor acaba?

09 Şubat 2023 14:15 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Nurcan

Aynı sorunu bende yaşıyorum kesinlikle servis işini yapmıyor garanti kapsamına girmiyor deyip insanları mağdur ediyorlar o zaman 2 yıllık garanti niye yazıyor üstünde, blender çubuğun içini çatlattılar tamirde ondan dolayı tam kapatamamışlar ürünü bu yüzden dişleri kırıldı gönderdim garanti kapsamına girmiyor dediler ürünüm hala serviste çöpe atmak için almam gerekiyor yani verdiğim para yaşadığım şaşkınlık ve mağdurluk kaldı bana

Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Hamur Yoğurma Makinesinin Kapağı Açılmıyor Değişim Talebim Var

22 Ekim 00:32
Yeni Alınan Hamur Yoğurma Makinesinin Kapağı Açılmıyor Değişim Talebim Var

Paslanmaz Çelik Aparat Karardı, Sağlık Riski Endişesi

29 Kasım 23:05
Paslanmaz Çelik Aparat Karardı, Sağlık Riski Endişesi
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Hamur Yoğurma Makinesi Kullanıcı Yorumu

18 Şubat 21:41