Sema sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 23:29

Maslak Enza Home'dan aldığım Terra koltuk takımı, üç hafta önce elime ulaştı ve koltuğun kumaşı beklediğimden çok daha esnek çıktı. Üzerine oturduğumda koltuğun yüzeyi dalgalanıyor. Servisi aradığımda, personel koltuğun hatalı olduğunu kabul etti ancak takımı değiştirmek yerine sadece üçlü tek koltuğu değiştirmeyi teklif ettiler. Bu teklifi kabul etmedim ve genel müdürlükle iletişime geçtim. Ancak, genel müdürlükten tatmin edici bir çözüm önerisi alamadım ve ilgisiz bir tutumla karşılaştım. Ürünü satın alırken herhangi bir sorun yaşanmazken, problemi dile getirince sorumluluk kabul edilmiyor. Koltuğun fotoğraflarını ekliyorum. Görüntülerin aldatıcı olabileceğini ve gerçeği yansıtmayabileceğini unutmayın. Ödediğim yüksek meblağ karşılığında mağdur oldum. Şimdi Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Genel müdürlükteki çalışanın tutumu ise tamamen kabul edilemez.

17 Nisan 2024 08:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Sema
Sema
17 Nisan 2024 09:39

Arandım ve hala Yapacak bir şeyimiz yok diyorlar ben dava acıyorum ama lütfen enzahom un kapısından geçmeyin

Melek
Melek

Merhaba Sema hanım ben şikayet vara bakmadan aynı üründen aldım geldiği gün bu şekilde oldu üç oturumda falan şimdi iadesi için uğraşıyorum siz ne yaptınız acaba çözüm odaklı mı oldular.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2025 14:50
Mehmet sonuçtan memnun değil