Berat sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home: Hayal Kırıklığı Yaratan Koltuklar

Enza Home: Hayal Kırıklığı Yaratan Koltuklar
16 Aralık 2024 17:06

Enza Home'dan binbir hevesle satın aldığım pati dostu Petra koltuklar, bırakın pati dostu olmayı, insan dostu bile değil. İnsana inanılmaz kötü bir deneyim yaşatıyor. Bu koltuk zaman içinde tüy dökmeye ve renk değiştirmeye başladı. Firma, bunun kumaş kaynaklı olduğunu söyleyip kumaşı tekrar kaplamayı önerdi, koltuk resmen sağlam gitti kırık geldi. Kolçaklar yamuk yapılmış, kırılmış, adeta hurda bir koltuk olarak geri göndermişler. Tekrar aradık, servis geldi. Koltuğu götürdü, hiçbir şey yapmadan geri getirdi. Üstüne bir de lekeli verdikleri kılıfı da geri almışlar, onu da göndermediler. Aylardır servis bir koltuğun sorununu çözemedi (Eylül ayından Aralık ayına kadar). Sandalyeler de aynı kumaştan ve belirttikleri gibi hatalı kumaş olmasına rağmen, kumaş değişimi için leke görmek istediler. Bu kumaş sizin taraftan zaten hatalı, ben numaradan silip leke mi yapmalıyım değiştirmeniz için? İnanılmaz kötü bir servis deneyimi yaşattınız. Satarken her şey harika ve hızlı, sorun çözerken yavaşlık ve süründürme hat safhada. Gördüğüm herkese Enza'nın bir pişmanlık olduğunu söylüyorum.

17 Aralık 2024 08:24 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Berat
Berat
12 Ocak 2025 18:32

Enza senden koltuk aldığım güne lanet olsun rezil ettin beni servis gönderin artık kurumsallıktan bir haber firma dönüş de yaptığınız yok

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Pati Dostu Diye Aldığım Koltuk İlk Temasta Hasar Gördü

14 Mart 2025 15:27

Fatmanur
06 Ağustos 2024 14:36

31 Ağustos 2023 15:26
Enza Home Kalitesiz Koltuk Takımı
Sergen sonuçtan hiç memnun değil

Kumaş Kalitesi Ve Servis Sorunları

12 Mart 2025 13:38
Kumaş Kalitesi Ve Servis Sorunları
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
09 Mayıs 2025 16:15