Şirin sonuçtan çok memnun

27 Ocak 2024 12:55

2 Evime aldığım 2 adet Enza Home Neta salon takımı koltukların kumaşında deformasyon, çökme ve renk açılması oldu. Garantisi olmasına rağmen firmadan geldiler. Fabrikasyon hata görülmediği için firma tarafından arıza kaydı kapatıldı. Bu koltuklarda bu tür problemler olabileceği belirtildi. Ben iyisi olsun diye Enza Home'u tercih ettim piyasanın çok üstünde ücret ödedim hata etmişim. Garanti neyi kapsıyor kumaş yırtılsa müşteri harası denilecek ayağı kırılsa müşteri hatası denilecek benim durumum ya kumaşın kalitesizliğinden ya da süngerin kalitesizliğinden kaynaklanan bir hata böyle bir durumda bile sattığı malının verdiği garantinin arkasında duramayan bir firmadan ben bir daha alışveriş yapmayacağım kimseninde yapmaması gerektiğine inanıyorum. Gelen servis elemanları turist gibi geldiler ellerinde hiçbir ekipman yoktu 3'lü koltuğun arka 2 kanadından 1'inin 2 parmak aşağıda kaldığını söyledik evet doğru deyip gittiler oysaki ben bizzat teknik eleman olmam dolayısıyla bunun bir ayar problemi olduğunu bilmeme rağmen gelen göstermelik elemanlar buna bile müdahale etmeden gittiler. Öncelikle Tüketici Hakem Heyeti'ne sonrasında Tüketici Mahkemesi'ne dava açmak suretiyle haklarımı sonuna kadar arayacağımı bildiriyorum. Ödediğim paranın çok üzerinde para harcamam gerekse de haklarımı sonuna kadar arayacağım. Bu vurdumduymaz firma ile sonuna kadar uğraşacağım.

enza-home-garantisi-yalan-her-sey-satana-kadar-6.pdf
enza-home-garantisi-yalan-her-sey-satana-kadar-5.pdf
Şirin
Şirin
11 Şubat 2024 20:48

O kadar lakayıt bir firma ki şikayetime geri dönme gereği bol duymadılar. Yazıklar olsun bir daha bu firmanın önünden bile geçmeyeceğim.

13 Şubat 2024 15:57 (Şikayetten 17 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 16:59
Enza Home Pişmanlıktır. Ürününün Arkasında Durmuyor.
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 17:37
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Koltuk Mekanizma Sorunu Ve Servis Gecikmesi

Ebubekir
15 Şubat 2024 18:30
Zilan sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Koltuk Takımı: Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis

15 Mart 2025 17:53
Enza Home Koltuk Takımı: Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
04 Ağustos 2023 11:57