Enza Home Enza Linz Koltuk Değişim Hakkımız Olduğu Halde Değişim Yapılmıyor!

Enza Home Enza Linz Koltuk Değişim Hakkımız Olduğu Halde Değişim Yapılmıyor!
24 Temmuz 2024 01:53

26.08.2023 tarihinde Enza'dan 'Linz 3'lü Yataklı Koltuk ve Linz 2,5'lu Koltuk' aldık. 2,5'lu olanda problem yok. 3'lü olan koltuğumuzdaki doku farkı ve aşınmalardan dolayı (Spot ürün gönderildiğini düşünüyoruz), servise giderek kumaş değişimi yapıldı. Koltuk tekrar geldiğinde dikişleri ile ilgili problem olduğunu fark ettik ve yeniden servis kaydı açtırdık. Tekrar servise gitti, geldi fakat dikişleri ile ilgili sorunun devam ettiği görüldü (Bu durum eksper raporlarında da mevcut.). Biz bu koltuğumuzu aldığımızdan beri sağlıklı bir şekilde kullanamadık, maddi ve manevi yönden çok mağdur durumdayız. Ürünü almış olduğumuz mağaza ile görüştüğümüzde, 3. Kez servislik bir durum olup, ortada kusurlu bir ürün varsa, değişim hakkımızın olduğunu söyledi. Buna rağmen yetkili firma, hakkımız olduğu halde bize değişim hakkını tanımamakta. Israrla aynı koltuğu sürekli onarım yapıp 2 yıl olan garanti süremizi geçiştirme çabasındalar. Ben bu 3'lü koltuğumuzu hakkımız olan şekilde yenisiyle değiştirilmesini istiyorum. Olabilecek her yere şikayetimi dile getireceğim.

24 Temmuz 2024 08:17 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Levent
Levent
24 Temmuz 2024 13:25

Aldığımız destek, onarım tamirattan öteye geçmiyor. Değişim hakkımız olduğu halde kabul edilmiyor. 2 Kere onarıma gitmiş gelmiş kusuru devam eden ürünü hala utanmadan tamirat yapabiliriz diyorsunuz. Tamir edilemiyorsa ki edemiyorsunuz, değişim yapılır bu böyledir. Biz evlendiğimizde tüm mobilyalarımızı Enza'dan aldık. Bu saatten sonra Enza'dan ne bir ürün alırım ne de kimseye öneririm.

21 Kasım 2024 11:38
Koltukların Kalitesi Ve Teslimat Sorunları
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Enza Koltuklarda Dikiş Atması Ve Yavaş İlerleyen Garanti Süreci

19 Aralık 2024 15:42

Derviş
01 Aralık 2024 22:59
Yataş Enza Home Koltukları: Bitmeyen Sorunlar Ve Güven Kaybı
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Renk Ve Kumaş Sorunu Çözülmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

26 Mayıs 2025 16:03