ECA Klima Aldık Dert Sahibi Olduk

26 Şubat 2024 18:03

Yaklaşık 1 - 1,5 sene önce çocuk odasına ECA 12 BTU klima aldım, keşke almasaydım. Klima aldığım günden beri sesli çalışıyor. Kumandadan 27 dereceye ayarlayıp gece yatıyoruz. Gece kalktığımda oda buz gibi oluyor, klima devreye girmiyor. Elle müdahale yapınca ya da yaklaşık 45-50 dakika bekledikten sonra çalışıyor. Klimanın çalışma mantığı şu şekilde: 10 dakikada odayı 27 dereceye getiriyor, 40 ile 50 dakika duruyor, sonra tekrar yüksek sesle çalışıp 10 dakika üflüyor ve duruyor. Bu döngüyü tekrarlıyor ama devreye girdiğinde sıcaklık 21 dereceden başlıyor. Yani sıcaklık 21 dereceye kadar düşmüş, oda buz gibi ve klima traktör gibi çalışıyor. Servis gelip gidiyor, gaz basıyorlar ancak sorun gazda değil. Değişim istiyorum çünkü arızalı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Sorunumuz çözülmüyor. Kış günü çocuklar hasta oluyor, derdimizi anlatamıyoruz. Bu klimayı alırken bütçeme göre diğer markalar da vardı, hatta daha uygun fiyatlı olanlar. Ancak ECA markasını eskiden kombi ve armatürlerde kullanırdık, sağlam ve eski bir marka olduğunu düşünmüştüm. Ama yanılmışım, bir daha ECA markasını evime sokmayacağım.

26 Şubat 2024 18:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Fatih E. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

04 Mart 2024 21:37

Maşallah. Şikayet vara yazdım 8. Dakika. Sonra. Aradılar şikayetiniz kayda alınmıştır denildi. Dahada arayan soran yok vatandaş ister yansın ister donsun... Beklesin isi ne

26 Mart 2024 14:39

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Veysi
Veysi

Hiç sorma aynı kaderi paylaşıyoruz

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
12 Temmuz 2025 12:06
bir-yil-sonra-eca-klimanin-sogutma-performansi-sifirlandi-3.pdf
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

İki Ayda Çözülemeyen Klima Arızası Yaz Sıcağında Mağduriyet

Mahmut