Oya sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 16:40

Doğtaş Libadiye mağazasından yemek odası ve konsol aldık. Libadiye mağazasında satış temsilcisi gayet güzel ilgilendi. Ürünler geldi. Fakat masanın üzerinde kırık ve çizik vardı. Sandalye boyadan dolayı kabarma vardı. Konsolun arka kısmında çıkıntı vardı. Tutanak tutuldu (26.10.2024) ve montaj ekipleri kurulumu yaptılar. Mağazadan ürünler 15 gün içerisinde değişecek bilgisi alındı. Konsol değişikliğinden vazgeçtik. Ufak bir detay olduğu için çok sorun teşkil etmediğini ilettik. 07.11.2024 tarihinde mağazayı arayıp sorduğumda 1 ay ürün değişim süresi alındığını ve masanın yeniden yapıldığı bilgisi iletildi. Doğtaş olarak zaten ürünlerin kalite kontrol yapılmadan gönderiyorlar üstüne üstlük bir de 1 ay değişim süresi vererek mağdur ediyorlar. Bir daha Doğtaş gibi bir mağazadan ürün almam asla.

27 Kasım 2024 16:03

Doğtaş'tan Asla Mobilya Alınmaz! Doğtaş Libadiye şubesinden almış olduğumuz konsol, masa ve sandalyelerin sorununu yaşıyoruz. Libadiye şubesindeki Duygu Hanımın sorumsuzluğundan, ilgisizliğinden başlayarak Doğtaş’ın montaj ekibine kadar sorunlu bir firmadır. 26.10.2024 tarihinde defolu teslim olan ürünlerin yenisi 25.11.2024 tarihinde teslim edilecekti. Fakat tutanağa yazılmasına rağmen konsol üstü ve sandalyelerin yenisi gelmedi. Doğanlar şirketindeki müşteri hizmetleri bize tüm eşyalarınız değişecektir olarak not almıştı. WhatsApp üzerinden bizden onay alındı. Asla ilgilenmiyorlar. Asla işlerini güzel yapmıyorlar. Doğtaş'tan ürün alınmaz.

Ek
Ek
25 Kasım 2024 19:11

Doğtaş'tan Asla Mobilya Alınmaz! Doğtaş Libadiye şubesinden almış olduğumuz konsol, masa ve sandalyelerin sorununu yaşıyoruz. Libadiye şubesindeki Duygu Hanımın sorumsuzluğundan, ilgisizliğinden başlayarak Doğtaş’ın montaj ekibine kadar sorunlu bir firmadır. 26.10.2024 tarihinde defolu teslim olan ürünlerin yenisi 25.11.2024 tarihinde teslim edilecekti. Etmedi. Çalışan insanlar olduğumuz için montaj ekiplerinin gelmeden 1 saat önce bizleri aramalarını söyledik. Fakat kimse bunu dikkate almadan işte iken 5 dakika kapınızdayız diyerek bizi arıyorlar. Yarım saate geleceğimizi bildirmemize rağmen 17:00 geliriz diyerek telefonu kapattılar. Şu saat oldu 19:07 kimse gelmedi. Ve biz arayıp sormasak asla bizi arayıp bilgilendirmiyorlar. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız asla bu firma tercih edilmemeli. Doğtaş mobilyadan alacak olan tüm kişiler bu mesajımı okuyunuz.

07 Kasım 2024 16:50 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

08 Kasım 2024 11:14

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Oya
08 Kasım 2024 11:21

Merhaba, Yeniden aramanızı rica ederim.

Oya
25 Kasım 2024 19:10

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
17 Haziran 2024 20:43
Doğtaş Mobilya Aylar Sonra Gelen Eksik Ve Özürlü Ürün
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş'tan Aldığım Ürünler Sürekli Hasarlı Geliyor

Canan
02 Ocak 10:09
Gülbey sonuçtan hiç memnun değil

Gülbey
01 Mayıs 2024 19:32
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş'tan Aldığım Ürünlerde Teslimat Ve Kalite Sorunları, Yetersiz Müşteri Hizmeti

Cemal
26 Mayıs 19:18