MNG Kargo Yanlış Hesaplanan Desi İle Mağduriyet Yaşadım!

27 Haziran 2024 12:37449

MNG Kargo pişmanlıktır. Arkadaşlar MNG Kargo Ankara şubelerinden birinde aldığım ürün kargolanırken desi yanlış hesaplanmış haliyle alışveriş yaptığım uygulamanın sınırı da aşılmış oldu. Ürünü gönderdikten sonra bunu öğrendim. Başka kargolara ve gittiği yerdeki MNG Kargo'dan da ölçüm yaptırdığımda yaptırdığımda yanlış yaptıkları ortaya çıktı. Genel Müdürlüğü aradım ilgileneceğiz dediler fakat yanlış hesaplama yapan eleman bana dönüş yaptı. Haliyle yanlışı yapan kişi de yanlışını kabul etmedi. Tekrar aradım Genel Müdürlüğü ama açan yok hatta engellemişler beni. Kurumlar yaptığın işin arkasında olmalı MNG Kargo mağdur etti. Beni ve mağduriyetim giderilmedi.

28 Haziran 2024 10:08

Eki aç
27 Haziran 2024 12:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Özcan G. MNG Kargo'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MNG Kargo olarak, yirmi yılı aşkın süredir, kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olma vizyonumuzla, müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız tüm geribildirimleri hizmet standartlarımızı yükseltmek için önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, bu verileri analiz ederek operasyonlarımızı daha iyi hale getirmek için kullanıyoruz. Bu kapsamda çözüm merkezimiz temsilcimiz Sınan, MNG Kargo Yanlış Hesaplanan Desi İle Mağduriyet Yaşadım! konulu ve 29198699 numaralı başvurunuzun memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikâyet, bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Görüş, talep ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü

30 Haziran 2024 13:18

Maalesef problemimizi çözmediler. Desi hesabı için fotoğrafları buraya yüklememi istediler yükleme yapılmasına rağmen çözmediler problemimi.

MNG Kargo Mağduriyeti- Teslim Edilmeyen Kargoya Ekstra Para İsteniyor

Pelsin
28 Mayıs 2024 02:57391

MNG Kargo'ya 3 hafta önce Ankara'daki bir adrese teslim edilmesi için verdiğimiz kargo için bugün aradık. Gelen cevap, a...

MNG Kargo Adresime Ulaşmayan Kargo Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

"Teşekkürler"

1 Destek

MNG Kargo Gönderiyi Dağıtıma Çıkartmayıp İade Etti

28 Eylül 2023 11:17259

MNG Kargo Basmane şubesi gelen gönderimi adresime getiremeyeceğini, gelip şubeden almam gerektiğini özel numaradan araya...

MNG Kargo Gönderiyi Dağıtıma Çıkartmayıp İade Etti

MNG Kargo Her Zamanki Yaptığını Yapıyor

Emrah
18 Eylül 2023 11:51991

"Sibel hanım sorunu çözmesinden dolayı. Kendine çok teşekkür ederim"

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular