23 Eylül 2024 15:26915

Merhaba, MNG Kargo ile 16.09.2024 tarihinde Hatay Kırıkhan şubesinden ürün gönderiminde bulundum fakat şubedeki arkadaş çapraz etiket hatası yaparak benim gönderimi farklı bir yere göndermiştir. Bu durumu fark edip şubeye gittiğimde, benim kargomu göndermiş oldukları yerden tekrardan getirttiler. Kargom 23.09.2024 tarihinde şubeye geldi ve bu 1 hafta içerisinde içerisindeki gıda ürünlerinin hepsi bozuldu. Ürünler faturalıydı, şube çalışanına bunu belirttim ve tazmin işleminin başlatılmasını talep ettim fakat tazmin işlemi başlatamayacaklarını, gıda ürünü sorumluluk kabul etmediklerini belirttiler. Tazmin işleminin yapılmasını talep ediyorum. Kargo çalışanının hatası çünkü, içerisinde gıda ürünü olduğu için hepsi bozulmuştur. Şubeden şikayetçiyim ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

23 Eylül 2024 15:27

Ürünün faturası

23 Eylül 2024 15:32 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Mustafa C. MNG Kargo'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MNG Kargo olarak, yirmi yılı aşkın süredir, kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olma vizyonumuzla, müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız tüm geribildirimleri hizmet standartlarımızı yükseltmek için önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, bu verileri analiz ederek operasyonlarımızı daha iyi hale getirmek için kullanıyoruz. Bu kapsamda çözüm merkezimiz temsilcimiz Yunus, MNG Kargo Tazmin Başlatmadı Ve Çapraz Barkod İle Ürünümü Bozdu konulu ve 30146252 numaralı başvurunuzun memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikâyet, bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Görüş, talep ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü

Hatay Kırıkhan MNG Kargo Şikayet

21 Mart 2024 19:401.907

"Kargom elime bugün ulaştı. Müşteri hizmetlerinin ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum"

Hatay Kırıkhan MNG Kargo Şikayet

31 Temmuz 2024 11:46437

"Problem çözüldü. Teşekkür ederim."

MNG Kargo Şube Sorumsuzluğu Personel Terbiyesizliği

22 Şubat 2024 10:16405

MNG Kargo ile anlaşmalı bir şekilde kargo gönderimi yapıyorum. 15.02.2024 tarihinde gönderdiğim 167457436305 takip numar...

MNG Kargo Şube Sorumsuzluğu Personel Terbiyesizliği

MNG Kargo Kayabaşı Şubesi Siparişimi Getirmedi.

5 Temmuz 2024 01:04486

"Şubeyi bu konuda uyardılar. Müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum."

MNG Kargo Kayabaşı Şubesi Siparişimi Getirmedi.

MNG Kargo'da Hasarlı Teslimat Ve İlgisizlik Sorunu

12 Ekim 2024 11:251.085

MNG Kargo ile gönderdiğim kargo, taşıma hatası yüzünden paramparça olmuştur. Alıcı MNG Kargo Amanos şube görevlileri, 'K...

MNG Kargo'da Hasarlı Teslimat Ve İlgisizlik Sorunu

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular