MNG Kargo Susurluk Şubesinin Sorumsuzluğu

12 Ağustos 2023 15:16253
Hüner'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür

MNG Kargo Susurluk şubesi ürünümü getirdi. Zili çaldılar üstümü giyinip açana kadar gitmişler sonrada şubeden alırsınız diye mesaj geliyor. Aldığım şey küçük bir şey değil halı bu acele nedir ya iki dakika beklemeden gidiyorlar. Aradım dönmediler de kargonun tekrar gelmesini talep ediyorum.

12 Ağustos 2023 15:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

16 Ağustos 2023 17:02

Teşekkür

MNG Kargo İlgisizliği Ve Sorumsuzluğu

Ali
26 Haziran 2023 23:02344

"Ayşe hanıma çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim"

MNG Kargo İstanbul Silivri Şubesi

Gülseren
13 Temmuz 2023 22:05340

MNG Kargo çok kötü bir kargo kesinlikle çok saygısız ve ürünler hep zarar görmüş şekilde getiriyor. Özellikle Silivri şu...

1 Destek

MNG Kargo Ürünümü Teslim Etmedi

Ceyda
21 Eylül 2023 11:15262

"Sinan beye teşekkür ediyorum"

Özlem
9 Kasım 2023 16:04218

MNG Kargo kargomu eve getirmediği halde getirdik diyerek kargomu şubeden almamı istiyor. Kargomu 2 defa dağıtıma çıkardı...

MNG Kargo Kargomu Eve Getirmiyor Ve Yalan Söylüyor!

MNG Kargo Gelen Kargoyu Geri Götürdü.!

Feyza
6 Aralık 2023 01:13442

"Ayşe hanıma teşekkür ederim hızlı çözümü için, mağduriyetimi giderdiği için. Getiren kuryeye de kibarlığından dolayı teşekkürler."

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular