MNG Kargo Şubeden Teslim Alın Deyip Kargomu Getirmiyor

MNG Kargo Şubeden Teslim Alın Deyip Kargomu Getirmiyor
17 Mayıs 2024 14:51310

Trendyol'dan Karaca Züccaciyeden aldığım sipariş adres teslim olduğu halde MNG Kargo getirmiyor. Nasıl kargo anlamadım ya önce gönderici şube teslim göndermiş dedi. Şimdi aradılar adresinize getiremiyoruz alanımızda değil falan diyor. Sanırsın dağda yaşıyorum. Belediye binasındayım ve buraya bütün kargolar geliyor zaten MNG dahil. Getirmek zorundasın. Yerinizden kalkın da getirin bir zahmet.

11 Ağustos 2024 09:14

MNG Kargo ile lütfen çalışılmasın. Kurumsal olmaktan tamamen çıkmış. Mayıs ayında adresime teslim olduğu halde kargoyu getirmek istemedi sistemsel hataları yüzünden. Düzelteceklerini söylediler ama gene maalesef MNG ile kargom var ve gene gel al diyor. Aradaki zamanda da diğer arkadaşlara aynı şeyi yaptı. Siz bu işi yapmayın lütfen ya

17 Mayıs 2024 14:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

20 Mayıs 2024 09:27

MNG Plevne şubesi nasıl bir şube anlamadım. Hem kargomu getirmediler cuma aradılar pazartesi getireceğiz dediler sonra da iade ettiler. Çalıştığım yerde herkesin MNG den şikayeti var zaten çok kötü bir kargo kalite falan yok. Hele o şubede çalışanların çalışmaya hiç niyeti yok. Siz yerinizden kalkmayın ya

20 Mayıs 2024 09:45

Bir de bir şey belirtmek istiyorum. Bütün kargolar getirebiliyorken sadece siz bunu yapıyorsanız ve getirmiyorsanız kalitenizi sorgulayın.

21 Mayıs 2024 12:08

Müşteri temsilcisi beni arayarak özür diledi. Adrese getirilmemesi sorununun çözüleceğini iletti. Umarım çözülür bizim için çok zor oluyor. Dün uzun uğraşlar sonucu kargom getirildi. Teşekkür ederim

Yanlış Adres Bahaneleriyle Teslim Edilmeyen Kargo

Trendyol'dan bir ürün siparişi verdim. Ürünü MNG Kargo'ya vermişler. 2-3 gü...

Kargo Teslimatında Yaşanan Karışıklık Ve İletişim Sorunları

21 Ocak 2025 11:25287

"Müşteri temsilcisi Emine hanıma çok teşekkür ederim. Bugün kargom elime ulaştıysa onun gayretiyle oldu."

MNG Kargo Dağıtıma Çıkarıldı Yalanı

1 Kasım 2023 19:07384

"İlginiz için teşekkür ederim Emine hanım çok kibarsınız"

MNG Kargo Dağıtıma Çıkarıldı Yalanı
1 Yorum

Trendyol Ve MNG Kargo Teslimat Sorunları

9 Mayıs 2024 09:45977

"Yusuf beyin ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum"

MNG Kargo Siparişimi Eve Getirmiyor.

29 Kasım 2023 13:11352

MNG Kargo kargomu adresime teslim etmiyor. Adrese teslim olarak aldığım Tre...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular