Mehmet sonuçtan çok memnun

MNG Kargo Kocaeli Kartepe Emekevler Şubesi

02 Nisan 2024 16:53

Kocaeli Kartepe Emekevler Mahallesi MNG Kargo çalışanları, adrese teslim edilmesi gereken kargoları, adrese gelmeden, adrese geldik ama sizi bulamadık deyip kargoyu şubeden almamızı istiyorlar. Kapıya kadar kesinlikle gelmiyorlar. Gelseler bile Bina önünde Birilerine sorup tanıyan olmayınca adreste bulunamadı deyip gidiyorlar. Şubeden alın diye arıyorlar. Bina önüne geldiğinde arasa alıcıya ulaşacak. Ama adamların amacı iş yapmak değil bağcıyı dövmek. Bıktım bu Kocaeli Kartepe Emekevler şubesinden.

02 Nisan 2024 16:36

02 Nisan 2024 17:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 13:34
Ezgi sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 17:15
"Markaya değil ama müşteri hizmetlerindeki o insanlara saygım sonsuz. Çok teşekkür ederim ilgileri için."
MNG Kargo Kargomu Eve Getirmediler

28 Eylül 2023 17:15