Burcu sonuçtan memnun

MNG Kargo Kleopatra Şubesi Parası Ödenen Kargomu Teslim Etmiyor

14 Şubat 2024 21:10
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Şubeler Süreci uzattıkça uzattılar müşteri hizmetleri sayesinde çözüldü teşekkürler. Ahmet beye ve ayşe hnma”
14 Şubat 2024 11:42

MNG Kargo bana 3 tür başkalarının kargosunu getiriyor, yanlış kargo getiriyor. Benim kargom ortada geziyor başka adreslere gidiyor. Açıldı mı açılmadı mı ürün zarar gördü mü görmedi mi bilemem. Kargoyu aradım bana yanlış kargo yolladınız dedim bana Digor niye aldın kargoyu? Benim adim soyadım yazıyor adresim yazıyor ve kargo bekliyorum o yüzden almış olabilir miyim acaba? Yaptıkları bir iş var onu da yapamıyorlarsa neden çalışıp maaş alıyorlar kendi müdürleri bile işi iyice savsaklamışlar dedi telefonda kayıtlardan dinleyebilirsiniz. MNG Kargo kleopatra şube ve zuhuratbaba şube yanlış yollanan kargolar var. Kargolar bulununca da teslim etmeme var. Kargom 2 haftadır teslim edilmedi yeter artık işinizi düzgün yapın. Sizin yüzünüzden programım bozuldu sinirim de bozuldu.

14 Şubat 2024 11:55

MNG Kargo Kleopatra şube kargomu bana teyit için WhatsApp'tan mesajla kargomun resmini attı, teyit ettim kargomu getirin dedim acil diye bildirdim. Teslim edeceklerini söylediler kargo ile aramız 2 dakika. İş çıkışı saati ne yakın kargoyu aradım. Benimle dalga geçtiler dağıtım araçları bozulmuş bir araçmı var şubenizde dedim? Yok iki araç var ikisi de bozulmuş diye dalga geçtiler. Başka aracınız yok mu koca şubede dedim var ama rotalarını değişemezler öncelik bugünün kargoları sonra getiririz size diye de yine dalga geçer gibi davrandılar. Benim kargom 2 hafta önce teslim olmalıydı dedim bana öncelik vermeniz lazım dedim farkında mısınız? Ay evet ama rota değişemezler diğer araçlarda bozuk açıklaması geldi yine. Eğer herhangi bir araç bozulmadıysa kaydı yoksa servis tamire gittiğine dair resmi şikayetime ekleyeceğim. Ertesi gün oldu kargomu yine teslim etmediler kargom bulunduğundan beri bilerek alıkoyuyorlar. MNG Kargo Tarsus Kleopatra Şubesi'ne gelen Kargolarım bir türlü bana gelmiyor, Yeter artık! Ürünümü istiyorum! Şikayetçiyim bu şubeden ve MNG Kargo'dan.

15 Şubat 2024 09:14 (Şikayetten 12 saat sonra)
15 Şubat 2024 10:38

Bulunan ve teslim edilmeyen kargom

21 Şubat 2024 11:11
mng-kargo-kleopatra-subesi-parasi-odenen-kargomu-teslim-etmiyor-2.jpg
mng-kargo-kleopatra-subesi-parasi-odenen-kargomu-teslim-etmiyor-1.jpg

Kargoyu bana yanlış çıkartan MNG Kargo zuhuratbaba şubesindeki bayan bana bugün bana gelen yanlış kargonun ödediğim kargo bedelini iade etmeden teslim etmediğim için yanlış kargoya ödediğim kargo bedelini geri istediğim için bana hesap sormak için numaramı alıp özel telefonundan WhatsApp uygulaması üzerinden arayıp lakayıt bir üslupla bir ton laf söyledi. Sanırsın kendi haklı böyle bir tavır görmedim bu ne sorumsuzluk bir müşterinin özel numarasını nasıl alıp ta kişisel olarak mesaj ve arama yapılabiliyor. Siz nasıl kurumsal firmasınız? İnanılmaz bir lakayıtlık. Özür dilemesi gerekirken benden hesap soruyor ki niye vermedin kargoyu geri diye ay pardon işini düzgün yapamayan bayan keyfim öyle istedi vermiyorum ne yaparsanız yapın gidin siz uğraşın artık. Şubat 2 de aldığım kargo daha şubat sonu olmuş uğraşıyorum kargo lafı duymaktan gına geldi saçma olaylarda cabası. Ne demek yahu benim şahsi numaramı şahsi numarasında araması ve laf saydırması. Siz tam mahkemeliksiniz

24 Şubat 2024 11:01

22 Ağustos 2025 13:27
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2025 18:54
mng-kargo-dhl-ecommerce-yanlis-kargo-gonderimi-ve-ucret-iadesi-sorunu-6.jpg