MNG Kargo Kargom Yola Çıkmıyor, Gecikti

MNG Kargo Kargom Yola Çıkmıyor, Gecikti
30 Kasım 2023 10:23329
Merve'nin Teşekkür Mesajı
Benimle hemen iletişime geçtiler ve kargom tarafıma ulaştı. Mağdur olmaktan kurtuldum. 1 gün geç gelseydi bir işe yaramayacaktı. Durumumu belirtince hemen yardımcı oldular. Bana ulaştığından emin olmak için arandım. Teşekkürler ilginiz için.

3 gündür kargom transfer aşamasında bekliyor. 3 gün! Daha bunu. Yola çıkması, varması, dağıtıma çıkması vs aşamaları var. Benimki 3 gün önce satıcı tarafından teslim edildi, bana gönderilmek üzere şubede duruyor. Şu devirde kargolar artık daha hızlı ulaşırken 3 gündür yola bile çıkmamasını asla anlayışla karşılayamayacağım. Bir de acildi. Bu hafta ulaşması lazımdı. Beni mağdur ettiniz.

30 Kasım 2023 10:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

2 Aralık 2023 15:02

Kim
Kim
27 Kasım 2024 07:44

MNG kargom 3 gündür sürekli transfer merkezinde yola çıkmıyor. Satıcı bana ürünü 3 gün öncesinden hemen gönderdi. Kargo hala yerinde. Daha bunun yola çıkması var dağıtımı var hiç kusura bakmayın bunu anlayışla karşılayamayacağım artık. Acildi bir de

MNG Kargo Kargom 2-3 Gündür Transfer Aşmasında

25 Eylül 2024 12:21428

"Teşekkürler"

MNG Kargo Kargom 2-3 Gündür Transfer Aşmasında

MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi

Birkan
24 Kasım 2023 05:18339

Şubeden gönderici ödemeli kargom, üç gün içerisinde alıcı kargo şubesine ulaştı ama kargo dağıtıma çıkmıyor. Tam, bir ha...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye Yanılttı!

DHL EcommerceTürkiye Yanılttı!

Erdi
DHL Ecommerce Türkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

DHL EcommerceTürkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

Muhammet
Çamura Kargo Bırakan DHL

Çamura KargoBırakan DHL

Nurgül
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe

Öne ÇıkanKonular