MNG Kargo Antalya Yakomoz Şubesi Hizmet Vermiyor

19 Ağustos 2023 20:15174
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
Olayın başlangıcı ve bitimine kadar, bizzat ilgilenen, sorunun takibinde bulunan, kibar, nazik tutumuyla çözümünü sağlayan Ayse hanıma çok çok teşekkür ederim. Dilerim Ayse hanim gibi isini iyi yapan insanların çoğalmasıdır

Antalya yakomoz MNG şubesi, rezil bir hizmet sunuyor. 19 Ağustos 14.12'de beni arayıp, apartman kapısının yanındaki kapıya bıraktım diyorlar. Utanmadan benden kod istiyorlar.

Ürünü çıkarmaya akıl etmiyorlar, utanmadan bir de 'sen bilirsin, gel şubeden al' diyorlar. Ben kızımı aşağı gönderene kadar, ürünü alıp gidiyorlar. Bu nasıl bir hizmettir? Kargo çalışanının işi ne? Apartman kapısına aleni bir şekilde bırakıp gitmek mi? Ürünümü almadan ürün kodu istemek normal mi?

Utanmadan yukarıya çıkaramıyorlar, bir saniyede ürünü koydukları yerden alıp gitmeyi biliyorlar. Çünkü beyefendi'nin mesai saati 14.00'te bitiyormuş.

19 Ağustos 2023 20:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

26 Ağustos 2023 12:56

Kargom Teslim Edilmeden İade Edildi Ve Tekrar Gönderilmiyor

Rima
14 Ağustos 2025 13:55343

882721916552 numaralı kargomun teslimatıyla ilgili ciddi bir mağduriyet yaşadım. Antalya Demre şubesine gelen kargom içi...

1 Destek

Kargom Adresime Teslim Edilmiyor Mağduriyetim Artıyor

Tarık
24 Eylül 2025 13:46305

20 Eylül 2025 tarihinde 879493217603 takip numaralı kargom DHL Kargo tarafından gönderici firmadan teslim alındı. Ancak ...

36 Gündür Kayıp Kargo Ve Cevapsız Kalan Taleplerim

Özgür
22 Ağustos 2025 11:08550

DHL Kargo ile ilgili rma-5829***********25 takip numaralı gönderimle ilgili ciddi bir sorun yaşamaktayım. Bitlis Merkez ...

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL EcommerceTürkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL EcommerceTürkiye Hasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL EcommerceTürkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe
DHL Ecommerce Türkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL EcommerceTürkiye Biga Kırık Kargo Teslimi!

DHL Ecommerce Türkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

DHL EcommerceTürkiye Tatvan Şubesi Sıkıntılı!

Burcu
DHL Ecommerce Türkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

DHL EcommerceTürkiye Tarafından Teslim Edilen İç Çamaşırı Kargom Yırtık Teslim Edildi

Rugeyyanur

Öne ÇıkanKonular