Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank'ın Esnaf Vergi Muafiyetini Umursamaması

28 Haziran 2024 19:34

Denizbank hesabımı ticari faaliyet nedeniyle kapattı. Fakat kanunda da esnaf muafiyeti 9/6 mevcut ve bundan yararlanıyorum. Ticari hesap açılmasına gerek olmadan, şirket kurmadan belirli limitler ve kurallar dahilinde vergiden muaf olunduğuna dair bir belge ile e-ticaret yapabiliyorsunuz. Gelirlerimi de Denizbank'a çekiyorum ve limitleri aşmıyorum. Düzgün bir şekilde kullanmama rağmen herhangi bir bilgi vermeden hesaplarım kapatıldı. Genel müdürlük hesaplarımın kapatılmasını istemiş ticari faaliyetler nedeniyle. Pardon da devletin bana tanımladığı bu hakkı neden ihlal ediyorsunuz? Yurt dışında filan olmuş olsaydım bakiyemi bir anda kullanamayacak ve mağdur olacaktım. Meğersem banka hesabım genel müdürlüğün keyfine bağlı kapatılabiliyormuş.

29 Haziran 2024 10:05 (Şikayetten 14 saat sonra)
12 Temmuz 2024 16:47

Aranarak şöyle bir cevap aldım. Biz kamu bankası olmadığımız için öyle evrakları göremeyiz. Yoğun işlem varsa yasa dışı bahistir diyerek kapatıyoruz diyerek saçma bir cevap verildi. E sizin kurumsal bölümünüz var. Orada yoğun işlemler olmuyor mu onlar da mı bahis işletiyor? Kötü bir deneyim yaşattılar açıkçası ticari hesaplarınızı daha avantajlı bankalar da açmayı düşünün derim.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Hesabımı Kapatmıyor, Çözüm Yerine Oyalama!

09 Mayıs 2025 06:05
Denizbank Hesabımı Kapatmıyor, Çözüm Yerine Oyalama!
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Şükran
07 Mart 2025 15:14
Halil sonuçtan çok memnun

06 Mart 2024 19:59
"Teşekkürler"
Kafası sonuçtan hiç memnun değil

Kafası
15 Kasım 2023 22:27