Denizbank Güzeloba Şubesi Araya Torpilli Müşterileri Sıkıştırıyor.

09 Eylül 2024 12:24

Antalya Denizbank Güzeloba şubesinde insanlar çok bekletiliyor. Zaten Google Haritalar yorumlarına bakarsanız insanların ne kadar çok şikayetçi olduğunu anlarsınız ama benim bu şikayeti yazma sebebim beklemek de değil, haksızlık. Zaten yavaş ve yetersiz ilerleyen işlemler, araya alınan kişiler yüzünden daha da aksıyor. Güzeloba şubesindeki bireysel bankacılık bölümündeki saçı sarı boyalı kadın az önce bunu yaptı. Ben ve diğer birçok insan dakikalarca burada fişini almış beklerken, kapıdan girip fiş almayan bir adamı, içeri girer girmez selamlayıp fişsiz bir şekilde araya aldı. Bu kadar insanın hakkına giriliyor. Ben de yıllardır Denizbank kullanıyorum, bu yapılan çok ayıp bir şey, kurumsal bir kimliğe yakışmayan bir işleyiş. Masada da birkaç milyonu konuşuyorlar. Her şey para mı? Ayrıca aynı kişi, fişiyle işlem yaptıran insanlar masasındayken telefonla çağrı alıp aynı anda bir de telefonda başka birileriyle görüşüp onların işlemlerini yapmaya çalışıyor. Double haksızlık yaşanıyor ve işlemler yavaş kalıyor. Bu gibi liyakatsiz insanlar hizmet sektöründe görev aldığı sürece asla gelişmiş bir ülke olamayacağız.

10 Eylül 2024 09:58 (Şikayetten 21 saat sonra)
10 Eylül 2024 13:44

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Urla Şubesi İle İşlem Yapamama

24 Mart 2024 18:08

02 Nisan 2024 19:18
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 09:37
Denizbank Çalışan Ayrımcılığı