Metin sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Aynı Gün Yatırılan Para Çekilemezmiş

Denizbank Aynı Gün Yatırılan Para Çekilemezmiş
15 Mayıs 2024 12:03

Denizbank Gaziosmanpaşa şubesine 14.05.2024 tarihinde gittiğimde, vize müracaatı yapacağım için hesabımda yaklaşık 4.500 TL bakiye bulunduğundan, üzerine 50.000 TL daha yatırıp hesap dökümü almak istediğimi ve bugün yine 50.000 TL çekeceğimi gişe memuru A****** Hanım'a bildirdim. Ancak, böyle bir işlemi yapamayacağını söyleyerek paramı kabul etmedi. Aynı işlemi bir gün önce eşim, kızım ve ben başka bankalarda yapmıştık. Ancak sizin memurunuz ve sonradan çağırdığı müdür, işlemi yapmayacaklarını söylediler. Ne zamandır parayı vadesiz hesaba yatırıp aynı gün çekilemeyeceğini gördük. Şubenizi ve sizi şikayet edeceğimi söylediğimde, istemeyerek de olsa işlemi gerçekleştirdiler. Ben bankanızın 20 yıla yakın bir süredir müşterisiyim. Daha önce de aynı gün para yatırıp çekmiştim. Yapılan bu davranış gerçekten moralimi bozdu. Ben paramı ne zaman istersem çekerim, herkes gibi. Zaten bu işlemler her yıl bizi bezdiriyor; kendimizi vize için kanıtlamak zorundayız ve bir de bankanızın müşteriye zorluk çıkarması var. Lütfen çalışanlarınıza, müşterilere tavır koymadan işlemlerini yapmalarını öğretin ve gerekli yerlere bu durumu bildirin. Saygılarımla.

15 Mayıs 2024 12:47 (Şikayetten 44 dakika sonra)
Metin
Metin
17 Mayıs 2024 16:37

Nasıl oluyor da prosedür gereği para aynı gün yatıp çekilmiyor bir özür dilemek temi zordur zahmet edip mesaj olarak bunu göndermişsiniz. Keşki hiçbir şey yazmasaydınız daha memnun olurdum yasal olmayan bir şey mi talep etmişim bankanızdan acaba lütfen yazılı değil de aranarak fikirlerimin alınmasını talep ederim bankanızdan

12 Ocak 2024 17:43
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 05:43
Denizbank Habersiz Virman Ücreti Çekimi Tahsili
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 20:17
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 19:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank OSTİM Şubesi Gişe Memuru Saygısızlığı

01 Mayıs 2024 00:55