20 Temmuz 2023 21:58

Kendilerinden 2 hafta içinde 6-7 bin liralık spor malzemeleri aldığım oluşum. Geç kargolanması hadi neyse, eyvallah. Ama aldığım ürünler arasında fitness matları, pilates topları, pilates çemberleri de vardı. Bunlar resmen defolu geldi. Ürünler piyasaya göre falan ucuz da değil. Kat kat pahalı. Ucuz olduğu için tercih etmedim zaten. Belli bir kalite standardı vardır, sorun olursa iade değişim vs. De sorun yaşamayız diye tercih ettim.

Bir de sitelerinde ürünler hakkında verdikleri, şeffaf olduğunu düşündüğüm bilgiler sebebiyle. Üç büyük paket geldi. Açtım, baktım çoğu defolu, büyük ürünlerin. Matları derseniz, koliye koymuşlar ama nasıl koli? Zaten kendi ambalajları yok gibi bir şey, matın boyundan daha küçük koliye koymuşlar, koliyi de biraz yukarıdan keserek zorla baskıyla kapatmışlar. Haliyle matların kenarları ezilmiş, hatta yarılmış. Koskoca firma kutudan mı kısmak istiyor yoksa kargo tutarından mı anlamadım. Ayıp.

Diğer süngerimsi yapıya sahip olan ürünler de deforme olmuş biçimde geldi. Zaten orijinal koruyucu bir ambalaj yok. Ya ben kuruş eksik göndersem ürünü bana vermezler, kendilerinin yaptığına bak. Düpedüz müşteriyi apt*l yerine koymak. Başka bir şey değil. Benim zamanımı emeğimi Aldılar, meşgul ettiler. Neyse bunların tamamını (sorunlu olanlar) geri gönderdim değişime. Adam gibi göndersinler. Defolu ürün alacak olsam gider ikinci el alırım.

Bugün yine tenis ürünleri aldım, keza birinin ambalajı falan yok. Çizilmiş deforme olmuş. Geri göndereceğim.

Ayrıca WhatsApp numaraları olan 0 (850) 532 33 22 ye yazmak istediğimde "this business can't chat with phone numbers with your country code." diyen... Oysa kendileri yönlendirmişti bu numaraya. Nereden arayalım, hangi ülkeyi arzu edersin?

21 Temmuz 2023 09:29 (Şikayetten 11 saat sonra)
21 Temmuz 2023 11:05

Daha başka bir sorun; bugün müşteri hiz WhatsApp hattı ile görüştüğümde iade/değişim taleplerimin görünmediği bilgisi verildi ve yeniden talep oluşturmam istendi. Tekrar talep oluşturdum ama yine görünmüyordu site üzerinde. Müşteri hiz çalışanı "Evet, fiyat değişiklikleri sebebi ile sistemsel olarak değişim talepleri açılmıyor. Yani görüntülenen bir iade veya değişim talebi yok. Konu hakkında depo operasyonuna bilgi verdim. Sizlerle iletişime geçeceğim dönüş aldığımda." dedi. Daha önce ben iade talebi oluşturmuştum tüm bu 8 ürün için. Talep sorunsuz oluşmuştu ve sitenizde hesabımda görünüyordu. Daha sonra müşteri hiz ile telefonda görüşmemin ve hatanın telafi edileceğinin söylenmesinin akabinde de iade taleplerini müşteri hiz çalışanınız iptal etmişti, siz yeniden değişim talebi oluşturun topluca bu ürünler için diyerek. O vakit tek tek oluşturmuştum, bu sorun olur demişti. Ben de toplu oluşturdum. Daha sonra sanırım bir daha oluşmadı. Her neyse ben belirttiğim gibi ürünleri paketleyip kargoladım. Koli içlerine de faturaları ve neyin neden değişeceğini ya da iade olacağını yazdım.

03 Ağustos 2023 18:17

Merhaba Timuçin Bey, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Mustafa sonucu yetersiz buldu

17 Nisan 2025 11:13
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 17:59
Decathlon Siparişimde Teslimat Sorunu Ve Mağduriyet
Decathlon Siparişimde Teslimat Sorunu Ve Mağduriyet
İsmail sonuçtan memnun

İsmail
04 Ağustos 2023 12:41
"İrem hanım çok teşekkür ederim."
Timucin sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 15:27
Decathlon'un Özensiz Ürünler Göndermesi