Gürcan sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2024 00:01
Gürcan'ın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığımız sorunu görüp bizi yardımcı olmak için arayıp iletişime geçtiler. Mağazanın müdürü başta olmak üzere bize yardımcı olan çalışan arkadaşlara teşekkür ederiz. Sorunumuz çözüldü. Güvenle alışverişe bundan sonra da devam edeceğiz.”

Geçen sene doğum günü hediyesi için İzmir Gaziemir Optimum outlet Decathlon mağazasından aldığımız sipariş no:4-7701 Oxelo üç tekerlekli Scooter iskeleti hiç kullanılmadan ambalajında fişiyle birlikte duruyordu. Bebeğim biraz büyüsün öyle biner diye almıştık. Fakat ürünün plastik renkli olan ayak basma parçasını almamışız o zaman. Dün satın almak için gittiğimde artık hiçbir yedek parçasının satılmadığını öğrendik. 2 yıl ürün garantisi 5 yılda yedek parça olan bir ürünün şu an hiçbir parça satışı yok. Bu şekilde binemeyeceği için ve ürün ambalajında sıfır hiç kullanılmadığı için geri verip yerine başka bir ürün alalım hiç olmazsa diye teklif ettik. Uzun bir süre bekletildik ve yetkililer yardımcı olmadı. Bize gidin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diyerek mağazadan gönderdi. Dünya çapında güvendiğimiz sevdiğimiz bir markanın bizi mağdur etmesine çok şaşırdık ve en çokta kızım üzüldü. 1 sene boyunca bekledi çocuk binebilmek için. Bu duruma çözüm bulunsun ve bu mağduriyet bir an önce giderilsin istiyoruz. 5 yıl yedek parça garantisi sunduğunuz ürünün Plastik ayak basma parçasını getirin. Parası neyse verip alalım.

28 Ekim 2024 09:29 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Ekim 2024 18:18

28 Ekim 2024 18:23

Merhaba Gürcan Bey , Talebiniz ile ilgili mağazamız ile yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Melis sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 17:37
Decathlon'dan Aldığımız Scooter İçin Yedek Parça Sorunu
Decathlon'dan Aldığımız Scooter İçin Yedek Parça Sorunu
Sinan sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2024 14:35
"Hem Optimum hem de Maltepe Decathlon da çalışanlar benimle çok ilgilendi. Eğer ürünümü sıfır kutusunda başka bir ürünle değişmiş olsalardı bende rahatsız olurdum. Bendeki ürünün aynısının teşhir olanı vardı. Ben teklif ettim. Onlarda kabul etti. Ücretsiz olarak ürünü değiştirdiler. Maltepe şubesine ayrıca teşekkür ederim. Maldan değil de, kardan zarar olsun diye, bende bayağı ürünler satın aldım. Mutlu müşteri mutlu satıcı :)"

01 Haziran 2024 14:59
Selman sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2025 17:12
stokta-var-denilen-bisiklet-teslim-edilmedi-iade-sureci-de-sorunlu-1.jpg