Muhammet
25 Aralık 2023 22:40

Decathlon İnternet şubesinden 26 Eylül 2023 tarihinde tr1796649618 kodu ile bir mont siparişim olmuştu. Montu ikinci giyişimde fermuarın dişlerinin attığını ve bozulduğunu fark ettim. Zaten ilk sefer denemek için giydiğimde dahi fermuarın çok sert olduğunu ve zor kapandığını görmüştüm. Ayrıca almadan önce montun yorumlarında da fermuar ile ilgili aynı şikayetleri okumuştum ama o yorumları önemsememiştim. Maalesef aynı sorunlar benim başıma geldi. Fotoğraflarını ekte gönderiyorum. Montun incelenmesi ve gerekirse iade edilmesi için Decathlon müşteri hizmetlerine email attım. Bana verdikleri cevapta "İnceleme, iade ve değişim için ürünü aldığınız mağazaya başvurabilirsiniz." şeklinde cevap gönderdiler. Halbuki ben ürünü internet şubesinden aldığımı belirtmiş ve ürün sipariş numarasını mesajımda belirtmiştim. Yani de Decathlon bu cevabı ile bir nevi topu taca atmış oldu ve beni muhatapsız bir şekilde mağduriyetim ile baş başa bıraktı. Bu çözümsüzlüğün Decathlon'a yakışmadığını belirtiyor, mağduriyetimin Decathlon tarafından en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum.

26 Aralık 2023 10:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Muhammet Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 17:21
"Decathlon WhatsApp müşteri ilişkileri uzmanından Ömer Bey'e çok çok teşekkür ederim. Şikayetimi söyledikten sonra ürünü tekrardan kargoya verdim. Barkod numarasını WhatsApp üzerinden gönderdim ve ürünün ellerine geçmesini beklemeden yeni ürünü tarafımca gönderim sağladılar. Ömer Bey'e çok teşekkür ederim"
Decathlon'dan Aldığım Hatalı Ürün Ve İlgisiz Hizmet
Decathlon'dan Aldığım Hatalı Ürün Ve İlgisiz Hizmet

14 Kasım 2023 00:06

20 Kasım 2023 17:13
Emre sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2024 12:48
"Sorun çözüldü. Mağazaya teşekkür ediyorum..."
Decathlon Müşteri Hizmetleri Çözümsüzlüğü
Leyla sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2024 01:09
"Şikayetimiz üzerine 2 gün içinde dönüş yapılarak sorunumuz giderildi. Yeni bir ürünle değiştirildi. İlgilenenlere teşekkür ederiz."
Decathlon Kategorileri