Decathlon Garanti Saçmalığı Garanti

Decathlon'dan aldığım ayakkabının değişimini kabul etmiyorlar. Saçma sapan bahaneler üretiyorlar. Ayakkabı ayağımda gelmiş, günlük kullanımda kullanılmış gibi. Belki başka bir ayakkabım yok, mecburen ayağımda. Bu çok saçma bir sebep. Ayakkabı kutusunda gelmemiş. Bu ayakkabıyı sayarken kutu vermediniz diyor. Anlaşılan o ki işlerden haberleri yok. Kutusuz ürün satıp iadeyi kutusuyla isteyen enteresan bir ekip, Eskişehir Decathlon ekibi.

23 Eylül 2024 12:13

Mağaza inceleme personeli bir de eğitimli olduğunu söylüyorlar ayakkabının kutusuz geldiğini iade alamayacağını söylüyor ürünü nasıl sattığını bile bilmiyor yetkin kişi saçma sapan bahaneler neymiş ayakkabıyı kullanarak getirmişim belki benim başka bir ayakkabım yok gündelik hayatta kullanmışım nereden biliyorsun bana izah edin kabul edeyim diyorum cevap yok ama iade kabul edemiyorlar Mis kendileri haklılarmış böyle bağnazlık görmedim hiç yakıştıramadım Decathlon gibi bir mağazaya bu buyhude kurnazlık çabalarını

23 Eylül 2024 15:56 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba Yasin Bey , Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konuyu incelemeye aldık. En kısa süre içerisinde telefon veya mail yoluyla tarafınıza ulaşım sağlayacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Merhaba Yasin Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Yasin
25 Eylül 2024 07:43

Garanti yok deyin biz onu lafta söyledik ama yapmıyoruz diye insanlara açıkça söyleyin mail falan saklamaya gizlemeye uğraşmayın

1 Ekim 2024 16:05

Abi son durum nedir

Decathlon İadem Gerçekleşmedi Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Decathlon'dan birkaç ürün aldım. Ayakkabı da olmadı. Değişim seçeneğinden bir numara büyüğünü seçtim gönderdim. Değişime...

Tümünü Gör
Decathlon Kipsta Krampon Faciası

Decathlon KipstaKrampon Faciası

Akif
Decathlon Yanlış Gönderilen Ayakkabı Numarası!

Decathlon YanlışGönderilen Ayakkabı Numarası!

İsmail
Decathlon Quechua Siyah - NH100 Ayakkabı Sıkıntısı!

Decathlon QuechuaSiyah - NH100 Ayakkabı Sıkıntısı!

Latif
Decathlon Kadın Spor Ayakkabı Deforme Oldu!

Decathlon KadınSpor Ayakkabı Deforme Oldu!

Ulaş
Decathlon Metropol AVM Mağazası İade Değişim Sorunu!

DecathlonMetropol AVM Mağazası İade Değişim Sorunu!

Yusuf
Decathlon İade Değişim Sıkıntısı!

Decathlon İadeDeğişim Sıkıntısı!

Muhamed