Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:24

Geçen hafta cuma günü akşam Antalya Erasta alışveriş merkezinden satın almış olduğum deniz maskesini ertesi gün denizde denedim, içine su girdi. Ürünü hiçbir şekilde kullanmadım, sadece denedim. Daha sonra Erasta Decathlon mağazasını aradım şikayetimi dile getirdim, telefondaki hanımefendi getirin inceleyelim dedi.

Kaç km yol gittik incelenmesi için, müdürüm dedikleri bir bey geldi kesinlikle iade ya da değişim olmayacağını söyledi. Dalga geçer gibi zaten bu kadar suyla boğulmazsınız dedi. İçine su alan bir maske neden tercih edilsin? Ayrıca bana ürün satılırken satın aldığım ürün değil mikrofon özelliği olan başka bir teşhir ürün denetildi.

Bunu dile getirdiğimde ise tatmin edici bir cevap verilmedi. Çalışanların üslubu hiç Decathlon mağazasına yakışır değildi. Kısaca 790 liram çöp oldu. Bir daha bu mağazadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

14 Haziran 2024 09:14 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Haziran 2024 11:00

Merhaba Ebru Hanım , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 15:03
Göksel sonuçtan çok memnun

Göksel
10 Ekim 2024 18:33
"Tarafımca aranarak ürün iade ya da değişimi yapılacağı söylendi. Ürünün bir küçük bedenini aldım. Hızlı dönüş için teşekkür ediyorum"

02 Temmuz 2024 09:29
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
22 Mart 2025 17:26
"Hızlı bir şekilde geri dönüş sağlandı. İade alındı. Teşekkür ediyorum."
Şengül sonuçtan çok memnun

Şengül
01 Eylül 2024 20:37
"Arayıp yardımcı oldular bilgilendirdiler çok teşekkür ederim ilgilerine"
Decathlon Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru