Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon 12 Gündür Kargoya Verilmedi

19 Ağustos 2023 07:38

Trendyol uygulamasındaki Decathlon satıcısından bir deniz kolluğu, bir deniz gözlüğü sipariş verdim. 2760078530 teslimat numaralı siparişim 12 gün oldu. Kargoya verilmedi. Üstelik satıcı mesajlarında da sistemsel bir sorun oldu, araştırıyoruz, isterseniz siparişi iptal edin deyip beni sipariş iptaline zorluyor. Bu nasıl hizmet anlamış değim. Bu firma beni paramla rezil ediyor. Bir de dalga geçiyor. Ürünlerimi gönderin artık! İki elinizle bir işi yapamadınız!

21 Ağustos 2023 10:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
27 Ağustos 2023 10:19

20 gün oldu, hala kargoya verilmedi. Müşteri memnuniyeti sıfır.

30 Ağustos 2023 10:13

Merhaba Anıl Bey, Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

13 Eylül 2023 23:24

Sorunumu çözemedikleri için siparişi iptal etmek zorunda kaldım. Çözüm sunamadılar.

Teslimat Süreleri Belirsizliği Ve Yetersiz Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı Yarattı

12 Ağustos 2025 12:49
teslimat-sureleri-belirsizligi-ve-yetersiz-musteri-destegi-hayal-kirikligi-yaratti-2.jpg
teslimat-sureleri-belirsizligi-ve-yetersiz-musteri-destegi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Decathlon Kargo Şikayetim Teslimat Gecikmesi Ve Tam İade Talebi

14 Ocak 11:19
Cemaleddin sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Kargoya Verildi Deniyor Ama Takip Numarası Ve Teslimat Yok

Cemaleddin