Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Şanlıurfa Karaköprü Bosch Yaşam

Şanlıurfa Karaköprü Bosch Yaşam
24 Temmuz 2024 13:00

Şanlıurfa Karaköprü Bosch bayisinden taç yıldan düğün için beyaz eşya aldım ve ürünler teslim edilmedi. Mağaza ile herhangi bir iletişime geçemiyorum. Bosch Tüketici Hakları'na şikayet bildirdim, lakin geri dönüş olmadı. Bosch markasına güvenerek bu alışverişi yaptım, mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

24 Temmuz 2024 12:24

Şanlıurfa Karaköprü tac yıl Bosch yaşam dan 4 lü çeyiz paketi aldım daha sonra Bosch'un iflas ettiğini duydum iletişim kuramıyoruz dönüş yapmıyorlar Bosch tüketici haklarının şikayet bildirdim lakin geri dönüş yapmadılar Bosch markasına güvenerek alışveriş yaptım lakin Bosch'un bu zararı insanların mağduriyetini gidermesini istiyorum.

24 Temmuz 2024 13:45

Bosch genel müdürlüğünden aranmış olup bizim ilgili kurula sözleşmemiz yoktur deyip hakkınızı kendiniz arayın denildi tam bir fiyasko Bosch markası ne denli müşterilerinin arkasında görmüş olduk bu süreçte ilgili makamlara şikayetler yapmaktan başka bir şey kalmadı bunca mağduriyetin bedelini umarım öderler

25 Temmuz 2024 09:56 (Şikayetten 20 saat sonra)

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
23 Temmuz 2024 19:34

24 Temmuz 2024 12:48

Bosch Yetkili Bayisi Mağduriyeti: Satıcı Kaçtı, Firma Sorumluluk Almıyor!

Cengiz
25 Temmuz 2024 14:45
Bosch Yetkili Bayisi Mağduriyeti: Satıcı Kaçtı, Firma Sorumluluk Almıyor!
Velid sonuçtan hiç memnun değil

Velid
24 Temmuz 2024 22:40
Bosch Mağduriyet Ve Ürünlerim Elime Ulaşmadı
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
25 Temmuz 2024 18:20