Kazim sonucu yetersiz buldu

16 Ekim 2024 23:04

Bir hafta önce hamur makinesi aldım ve özelliklerini çok isteyerek aldım. Sadece hazneyi denedim ve makineye attım. Paslanmaz çelik ürün, paslanma yaparak çıktı makineden, nokta nokta pas oluşmaya başlamış. Servisi çağırdım, ürün kusurlu, paslanmaması gerekiyor. Adam su lekesi diyor kahverengi şeylere, yanında silip gösterdim. İlaçla temizlerim diyor, gene paslanır. Ürün kusurlu diyorum, telefonda görüşüyor, bana dokundurtmuyorlar diyor, temizlermiş. Bosch ürün adına, markasına, servisine güvendik aldık. Paramızla rezil olmak diye böyle bir şey olsa gerek. Diğer hiçbir parçayı kullanmadım, onlarda paslanır. Bıçaklı rendesi, kıyma aparatı, güvenemedim. Dünya markası bir kere, adını lekeleme, şikayet çıkartma, müşteri memnun etmen gerek. Adam yanımızda yalan söylüyor. Ben çıkaramadım, makinede çıkaramadı kusurlu ürünü, yama yapacak... Ya servislerin evlerinde ürünler kullanılmalı. Ya da kadın servis olmalı. Pası tanımalı. Ankara Keçiören yetkili servisten gelen adam, biz yorumlara, şikayetlere bakmıyoruz diyor! Ürünle şikayetleri değerlendiriyorsunuz, gelişim, reklam istiyorsanız memnuniyetle yapılmalı. 3 kişi iptal ettirdim. Sorun çıkınca reklamı ürün ve servis yapmalı. Hele kaliteli ürün dedik, kalitesiz, markasız tencere kaşık kadar kalite yok. Bir yıkamada pas... Milletin alın terini, borçla güvenip aldığı ürünleri, bir haftalık bir yıkamada olan ürün için bile garanti ilgilenmiyorsa o ürün artık güven vermez. Süpürgesi de var elimde, servisine güvenip almıştım. İkisine de iade talep ediyorum. Paslı ürün kullanmam, değişim istemem, fabrikası sorunlu demek ki. Aşık olduğum üründen hayal kırıklığı resmen. Hepsiburada Ege mağaza üzerinden aldım, denenmiş ürün iade almam diyor. O zaman neden 14 gün cayma, kusurlu ürün iadesi yapılıyor? Kuralları biz de okuyoruz, gerekirse ürünlerinizi firmalarla satış yaptırmayın. O zaman alışverişi zorlaştırıyor. Denemeden makine bozuk mu, kusurlu mu nasıl bilinir? Ürünlerinin arkasında durulmuyorsa iade özelliği verilmemeli, millet almamalı o zaman.

17 Ekim 2024 10:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

19 Ekim 2024 11:34

Üründe kusur çıktı paslanma asla olmamalı sırf özellikleri için küçük boy almıştım kusurdan dolayı iade etmek istiyorum bize temizlensin paslar deniyor kusura bakmayın tekrar olacak fabrikadan hatalı ürün kusuru gördük ve hazne küçük diye mi bilmem düşük devirde bile sallanarak zorlanıyor iade hakkim var neden uğraştırıyor sunuz ki garanti servis olarak sebepsiz ürünlerin arkasında durup herkes memnun kalması için uğraştırmayın başka markalar çizik bile olsa kutuda yırtık bile olsa alıyor ürünlerini sizde fabrika sıkıntısı var o modelin tüm ürünleri geri dönüşüme girmeli

Fatih
Fatih

Geçmiş olsun sizde mağdur edilmişsiniz bizim gibi bizim de davlumbazımız paslandı ve kimse ilgilenmedi Genel merkez resimle pasla yağı ayırt ediyormuş:)

Biz iade ettik 1 haftalıktı zaten umarım iade edebilirsiniz

Zulfukar
20 Ocak 2025 11:06
Bosch Mutfak Robotunda Koku Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
22 Mayıs 2024 09:29
Dünya sonuçtan memnun

Dünya
02 Eylül 2025 17:05
"Tarafıma yeni ürün gönderildi sorun çözüldü teşekkür ediyorum."
aldigim-blender-iki-kez-arizalandi-servis-sorunu-cozemedi-guvenim-sarsildi-1.jpg
Bosch Kategorileri