Uğur
25 Nisan 2024 20:57

Media Markt Maltepe Park şubesinden yurt dışından gelen amcam için Bosch marka bir fırın satın aldık. Fırın, kutusunda herhangi bir ezik veya hasar olmadan geldiği için bir şüphe duymadık. Ancak yanılmışız. Kurulum için gelen teknik servis elemanı, işlemleri tamamladıktan sonra evde bulunan yurt dışından gelen yengemizin fark ettiği, fırının kapak kısmındaki açıklık nedeniyle geri çağrıldı. Zira evraklar imzalanmıştı. Teknik servis elemanı, ürünün hatalı olduğunu teyit etti ve tamir yerine değişim talep etmemizi önerdi. Diğer teknik servisler de ürünün hatalı olduğunu doğruladı. Media Markt'a yaptığımız şikayet üzerine, Bosch'tan durum raporu beklediklerini, ancak Bosch'un raporu göndermediğini belirttiler. Bu süreç yaklaşık 2-3 hafta sürdü. Daha sonra Media Markt, sorunu çözmek için teşhir ürünüyle değişim teklif etti. Amcalarım, sorunun çözülmesi adına bu teklifi kabul ettiler, ancak teşhir ürününde de aynı sorunla karşılaştık. Yaklaşık bir aydır çözüm bulunamadı ve amcalarımın ülkelerine dönme zamanı yaklaşıyor. Media Markt ve Bosch, sürekli erteleme yaparak 'yarın gelecek', 'bugün gelecek' şeklinde oyalıyor. Media Markt ve Bosch gibi büyük markaların bile bu tür sorunlar yaşatması, diğer markalar için endişe verici. Alışveriş yaparken iki kez düşünmek gerektiğini anladık.

26 Nisan 2024 10:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Ayse
25 Mart 2024 15:17
Bosch Yeni Fırının Kapak Arızası Ve Müşteri Hizmetsizliği
Sümeyye sonuçtan çok memnun

Sümeyye
01 Mart 2025 16:30
"Teşekkürüm Bosch markasına Media Markt a değil"

17 Aralık 2024 16:12

Bosch Fırın Sorunu: Fabrika Hatalı Ürün Ve Yetersiz Servis

Gülcan
02 Eylül 2024 12:39
Sümeyye sonuçtan çok memnun

Sümeyye
01 Mart 2025 14:28
"Yaşadığım mağduriyet giderildi genel müdürlükten Meryem hanım çok yardımcı oldu markayı değiştirmeyi düşünüyordum ama Meryem hanım ve ürünümü tamir etmeye gelen yetkili servis Uğur bey çok kibar ve anlayışlıydı ikisinin de yaklaşımından dolayı markayı tercih etme sebebimiz bize hatırlatılmış oldu ilk başta bir daha almam diyordum ama Uğur bey ve Meryem hanım sayesinde markaya tekrar sıcak bakmaya başladım ikisine de çok teşekkür ederim"

Bosch Kategorileri