Selda sonuçtan çok memnun

Keçiören Erdemler Bosch Satın Aldığımız Ürünleri Teslim Etmiyor

Selda
13 Aralık 2023 22:25

Ağustos 2023'te Keçiören'deki Erdemler Bosch'tan fırın, davlumbaz ve set üstü ocak satın aldık. O sırada evimizi henüz kurmadığımızı ve ürünleri evi kurduğumuzda almak istediğimizi belirttik. Erdemler Bosch bu durumu kabul etti ve ödemeyi gerçekleştirdik. Bize ürünleri istedikleri kadar süre bekletebileceklerini, acele teslim etmeleri gerektiğinde bizi arayacaklarını ifade ettiler. Alışveriş esnasında yanımızda 4 kişi daha vardı ve bu duruma şahitlerimiz mevcut. Geçtiğimiz günlerde ürünlerin durumunu öğrenmek için iletişime geçtiğimizde, ürünlerin ellerinde kalmadığını ve beklersek temin edebileceklerini söylediler. Peşin ödeme yaptığımız ve bize ait olan ürünlerin nasıl başkasına satılabildiğini sorduk. Ürünleri tedarik edeceklerini belirttiler. Bugün ise ürünleri tedarik ettiklerini ancak aradan geçen zamana istinaden 3500 lira fark ödememiz gerektiğini söylediler. Söz konusu ürünler için zamanında teslimat yapılmadığı halde ek ücret talep edilmesine şaşırdım. Konu hakkında gereken mercilere başvuracağımı bildirmek isterim. Keçiören'deki bu mağazanın Bosch gibi bir markanın bayiliğini nasıl aldığını ve müşteri güveninin nasıl bu şekilde zedelendiğini merak ediyorum. Bosch markasına yakışmayan bu durumla ilgili gereken her yolu deneyeceğim.

14 Aralık 2023 14:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
08 Aralık 2023 15:22
Eda sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 01:17
"Öncelikle genel müdürlükte ki Başak hanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sürecin başından sonuna kadar hep ilgilendi. Arnavutköy Özçelik Kardeşler bayisine'de ilgileri için teşekkürler. Sorunum çözüldü."
Bosch Farklı Ürün Teslimatı
Bosch Farklı Ürün Teslimatı
Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Oğulcan
28 Ağustos 2023 10:20