Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
29 Temmuz 2024 12:21

Bosch marka ankastre fırın almıştım ama almaz olsaydık keşke. Fırın için kaç kere gelip deneme yaptı servis her seferinde açılan kaydı sorun yok şeklinde kapatmışlar halbuki yaptıkları yemeklerin görsellerini kendileri de çektiler ve üstünü yaktığı halde yemeğin pişmediğini ve sorun olduğunu kendileri de gördüler. Sırf garanti süresini sorun yok diyerek geçiştirip müşterileri oyalamaya çalışıyorlar. Her gelen servis her seferinde başka bir program söyleyip her şeyi o programda pişirmemiz gerektiğini belirtiyor. Madem tek program kullanacağım neden o kadar program eklediniz fırına? Bir de kullandığım tek programda pişiriyor olsa yüreğim gam yemeyecek. Resmen paramızla rezil olduk. Her seferinde de eve servis yollamak dışında başka hiçbir şey yapmıyorlar. Bosch elemanlarına yemek ücreti ödemiyor galiba fırın arızalarına gidip bu şekilde karnınızı doyurun mu diyor anlamadım. Bu kadar mağduriyet yaşatılmaz insana gerekiyorsa değiştirilsin üstüne farkını ödeyip bir üst modeli verilsin ama hiç çözüm odaklı yaklaşılmıyor. Sizin gibi bir firmaya bu asla yakışmıyor. Markanızı bu kadar ucuzlaştırmayın.

29 Temmuz 2024 13:06 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Çisem
02 Ağustos 2024 18:37

Şikayetimizi yazdığımız gün bir gaz almak için aradınız konuyla alakalı bilgisi olan arkadaş sizi arayacak diye kapattınız telefonu sonra ne arayan var ne soran bu kadar ilgisiz alakasız olunmaz. Sadece ürettiğiniz ürünün desteğini vermenizi bekliyoruz. Yani yapmanız gerekeni. Bunun için bu kadar uğraşmamamız gerekiyor.

Rabia

15 Ekim 2024 10:23

Zeliha
02 Mayıs 2024 20:13
Bosch Ankastre Fırın Hayal Kırıklığı
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Nisan 2024 21:02