Samet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Waw2856xtr Hiçbir Leke Çıkmıyor Ter Kokusu Bile Gitmiyor.

Bosch Waw2856xtr Hiçbir Leke Çıkmıyor Ter Kokusu Bile Gitmiyor.
07 Mayıs 2023 18:40

Sayın yetkili, Yaklaşık 6 yıldır Bosch Serie 8 WAW2856XTR markalı çamaşır makinesi kullanmaktayım. Son iki yıldır makinem bazı lekeleri çıkarmamaya başladı. Bu sorun ilerleyen zamanlarda giderek artmaya başladı ve şu an neredeyse hiçbir lekeyi çıkarmıyor. Dört ay önce aldığım beyaz çamaşırlar bile şu an sapsarı. Ortalama bir gömleğin 500 TL olduğu günümüzde ciddi anlamda zarara uğruyorum. Denemediğim deterjan kalmadı sonuç hep aynı. Hepsinden öte kıyafetlerdeki ter kokusu bile çıkmıyor. Bu sorunla ilgili iki defa servis çağırdım. Ama sonuç almadım. Bu sorunla birlikte makine çamaşırları parçalıyordu. İlk önce kapağın önünde olan hemen iç taraftaki plastik kısım komple değişti. Sorun bir süre sonra tekrarlayınca kazan komple değişti. Şimdilik parçalama konusunda bir sorun yok. Tabi bu süre zarfında birçok kıyafetim heba oldu ancak makinenin yıkamama problemi hala devam ediyor. Makine çalışmaya başladıktan bir süre sonra otomatik olarak yıkama süresini neredeyse %50 azaltıyor. Bu durumu evime gelen servis görevlisine gösterdim. Cevap veremedi. Devam eden garantim kapsamında değişim talep ediyorum ve mağduriyetimin derhal giderilmesini talep ediyorum.

08 Mayıs 2023 09:50 (Şikayetten 15 saat sonra)

Nedim
Nedim

Aynı sorun benim çamaşır makinesinde da var. Ter kokusu çıkmıyor, çamaşırlar sert ve hiç yıkanmamış gibi çıkıyor, çözüm bulabildiniz siz?

Samet

Rezistansı değiştirdiler. Değişme yok. Ne leke çıkıyor ne koku. Yeni bir makine alacağım ama markasi Bosch olmayacak.

Bosch Çamaşır Makinesi Kapağı Arızası ve Servis Sorunu

Yusuf