Alaattin sonuçtan çok memnun

Bosch Vario Perfect Seri6 Sorunu

Bosch Vario Perfect Seri6 Sorunu
Alaattin
13 Kasım 2024 17:12

Yıllardır Bosch kullanıcısıyım fakat En son son model diye o zaman yani sanırım altı sene oldu, garantisi ekim 25 bitmiş. Eşim makine çalışmıyor diye arayınca servisi çağırıp baktırdım. Ekran kartı diğer bir kart ismi söyledi hatırlayamadım şimdi bozuk olduğunu söyledi. İkisinin toplamı sekizbin lira gibi bir rakamı bulunca şoka uğradım. Biz kullanıcılar olarak her yedi yılda bir makine mi alacağız. Makinemin garanti kapsamında yapılmasını istiyorum. Bir de kullanılan parçalar bir yıl garantili. O kadar parayı bir yık için vermek mantıklı mı. Cevap bekliyorum.

13 Kasım 2024 17:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Serhan
Serhan

Aynısı benim başıma geldi 2 kart aynı anda arızalanması neredeyse imkansız, kartları bozan nedir bunu bulmaları lazım, bana da ik kart dediler ve arıza rezidanstan çıktı ve boşuna kart değişti ve yasal süreci biz başlattık

İlke sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Tamir Ücreti Kendinden Pahalı

İlke
28 Aralık 2023 08:31
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi: Paslanma Ve Dokunmatik Kart Sorunları

Yakup
30 Ocak 2025 16:02
Latife sonuçtan hiç memnun değil

Latife
11 Şubat 2025 19:05