Ramazan sonuçtan memnun değil

Bosch Turbo Başlık Perişanlık

25 Mart 2024 08:42

Bosch Seri 8 elektrikli süpürgesinin turbo başlığı çok problemli olduğu için servise götürdüm. Servis, yenilenmiş bir başlık olduğunu söyleyerek başka tür bir başlık verdi. Ancak maalesef bu yenilenmiş denilen başlık, bir kullanımda eski başlığı arattı. İki dakikada bir fırça duruyor ve fırçada küçük bir kıl veya tüy parçası olsa bile duruyor. Ayrıca yan fırçası çıkıyor. Bosch'tan oyuncak gibi basit parçalar üretilmeyeceğini düşünmüştüm. Şimdi servise tekrar götürdüm. Önceki başlık en azından 20 gün kadar sorunsuz çalışmıştı. Lütfen bana önceki başlıktan verilsin. En azından 'yenilenmiş başlık' denilen başlık ile ilk kullanımda bile sorun yaşayacağıma, önceki başlık ile 20 günde bir tamirini ve temizliğini kendim yaparak temizliğimi bir nebze daha rahat yaparım. Teşekkür ederim.

25 Mart 2024 09:12 (Şikayetten 30 dakika sonra)

30 Mart 2024 00:35

Süpürgenin Turbo başlığının düzenli, istikrarlı çalışmadığını ve bu durumu gösteren video kaydını ilgililere sunduğum halde bana çalıştığını ifade ederek birkaç gün sonra geri iade ettiler, Bosch çaresiz, ben çaresiz, maalesef aslında her zaman çok para çok kalite demek değilmiş

Bosch Elektrik Süpürgesi Turbo Başlık Sorunu

Ertuğrul