Hasan
20 Ekim 2024 11:04

2 ay önce aldığım Bosch TCG4104/01 numaralı tost makinesi, aldığım ilk günden itibaren sorunlu. Ekmekleri kızartmıyor, tostları kızartmıyor. İçindeki peyniri eritiyor, belli bir ısıya ulaştığında kapatıyor kendini, içinde yeni konulmuş ekmek olmasına rağmen 4 dakika kadar tekrar ısıtma açılmadan bekliyor. Zorla servis kaydı açtırdım, gelip kontrol ettiler. Termostat arızalı deyip götürdüler, 1 hafta sonra gündüz arayıp ürününüzü getirdik dediler, ben de evde 18:15'te olabilirim dedim ve 6'da mesai bitiyor bırakamam diyerek 3 gün araçta gezdi ürün, tekrar aradım ve bana yakın olan mağazaya yapılan işlemle alakalı herhangi bir evrak bırakmamışlar. Üründeki sorun devam ediyor. Ürünü iade etmek istiyorum.

21 Ekim 2024 14:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ulus sonuçtan hiç memnun değil

Ulus
05 Ekim 2025 12:49
Bosch Tost Makinesinde Kronik Kilit Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Bosch Tost Makinesinde Kilit Sistemi Eksikliği Ve Servis İlgisizliği Mağduriyetim

Nurullah
01 Eylül 2025 19:54

İlk Kullanımda Duman Çıkaran Tost Makinesi İçin Çözüm Bulunmadı

Hülya
22 Temmuz 2025 23:21
İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris
02 Ekim 2024 10:17
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
19 Eylül 2025 13:15
"Sorunla alakalı geri dönüş ve çözüm çok hızlıydı teşekkürler Bosch 👏"
Bosch Tost Makinesinde Tasarım Kaynaklı Kullanım Sorunu Ve İade Talebi

Bosch Kategorileri