Betül
10 Haziran 2024 00:37

Bosch marka klimam bozulduğu için servisi arayıp” benim klimam çok eski model satısı var mı parçası bulunur mu “ diye sordum. Karşımdaki yetkiliden “ evet mevcut” cevabını alınca adresime servis talebinde bulundum.
Servis gelince, klimanın çok eski olduğunu ve parçasının bulunmayacağını söyleyip eve geldikleri için 475 TL servis ücretini aldılar.

Bu durumu Bosch müşteri hizmetlerini arayarak anlattım. Müşteri hizmetleri, ses kaydını dinleyip geri döneceklerini söylediler. Söyledikleri gibi geri döndüler ve “ benimle görüşen müşteri temsilcisinin beni yanlış bilgilendirdiğini ve eleman hakkında gerekenin yapıldığı ama servis ücretinin iade edilemeyeceğini, dile getirdiler.

Benim, klimamın çok eski olduğunu dile getirmeme rağmen beni yanlış bilgilendirip servis gönderip benden 475 TL alan Bosch markasından haksız yere benden alınan servis ücretinin iadesini talep ediyorum.

10 Haziran 2024 11:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

Eda sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2025 22:14
Nalan sonuçtan çok memnun

Nalan
05 Ekim 2023 03:54
"Kısa sürede çözdüler. Teşekkür ederiz"

Batıs
21 Aralık 2023 12:41
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

Aytaç