Bosch Serie 8 Kurutma Makinesi Kurutmuyor

Yy Kk
05 Ocak 2024 11:37

2020 yılında aldığım Bosch marka kurutma makinesi (Bosch serie 8 - wtw85562 krt 9 kg a++ - buhar) tam 3 yıldır sorun çıkarıyor. Makineyi aldığımız günden beri düzgün şekilde kurutmuyor. Üç yıldır yaşadığımız durum şu şekilde: Bosch müşteri hizmetlerini arıyoruz, yetkili servis makineyi alıp götürüyor, tamir edildiğini söyleyerek geri getiriyor ve makine yine kurutmuyor. Bosch'un görüşüne göre, ODTÜ mezunu, dünyanın en iyi üniversitelerinde yüksek lisans ve doktora yapmış bir doçent olarak ben makineyi kullanmayı bilmiyormuşum.

Bu şikayeti, Türk halkına karşı duyduğum vicdani sorumluluk nedeniyle yazıyorum. Uzun yıllar Avrupa'da yaşamış bir akademisyen olarak, Bosch'un Türk halkına sunduğu bu kötü hizmeti Avrupa'da sunamayacağını belirtebilirim.

05 Ocak 2024 13:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Koku Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ahmet
15 Temmuz 2024 10:16
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
11 Ocak 17:38
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
28 Temmuz 16:12
Yetkili Servis Sonrası Kurutma Makinemde Ciddi Hasarlar Oluştu
Murvet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Kurutmuyor

Murvet